اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

محمدمهدی محمدی- صنعت پتروشیمی ایران، به‌عنوان قلب تپنده صادرات غیرنفتی کشور، بارها این آزمون را پشت سر گذاشته و هر بار با زخمی تازه، اما همچنان زنده و ایستاده به مسیر خود ادامه داده است. اما امروز ماجرا پیچیده‌تر از همیشه است
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۱۱۳۳۱
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۵

القاعده،زائران حسینی را تهدید کرد

پارلمان عراق با اعلام این خبر که القاعده خود را برای انجام عملیات تروریستی گسترده علیه عزاداران اربعین حسینی آماده کرده، تاکید کرد: طرح‌های امنیتی زیادی برای حفاظت از زائران حسینی در دست اجرا است.
به گزارش تدبیر24 به نقل از خبرگزاری پانوراما، کمیته امنیتی پارلمان عراق اعلام کرد : اطلاعاتی در دست است که از آمادگی القاعده و دیگر گروه‌های مسلح برای حمله به زائران حسینی در مراسم اربعین حکایت دارد.

این کمیته افزود: پارلمان طرح‌های امنیتی متعددی را برای حمایت و حفاظت از امنیت جانی زائران حسینی در این ایام در دست دارد که با طرح‌های سابق اختلافات چندانی ندارند.

حاکم الزاملی یکی از اعضای این کمیته و نماینده پارلمان عراق گفت: برای مقابله عملیات تروریستی علیه زائران کربلا در ایام اربعین حسینی طرح‌های متعددی داریم که تفاوت زیادی با طرح‌های پیشین ما در موارد مشابه ندارد و طرح‌های مذکور شامل حفاظت از برخی راه‌های اصلی، استقرار نیروهای امنیتی و پلیس در استان‌های مختلف، استفاده از سلاح‌های هوایی برای تامین امنیت برخی راه‌ها و بالا بردن تدابیر شدید اطلاعاتی برای پیشگیری از عملیات تروریستی و دستگیری عاملان پیش از وقوع عملیات است.

وی با انتقاد از عدم وجود امکانات و بهره‌مندی از تجهیزات مدرن برای اکتشاف بمب‌ها و عدم وجود دوربین‌های نظارتی گفت: در ایام اربعین میلیون‌ها عراقی و ده‌ها هزار زائر خارجی دیگر از کشورهای همسایه و عربی به کربلا می‌آیند که این تلاش‌ها و تدابیر امنیتی مضاعف را می‌طلبد.

نماینده پارلمان عراق همچنین اظهار داشت: امسال ایام اربعین با زمان برگزاری انتخابات در عراق همزمان شده و طبق اطلاعاتی که به دست ما رسیده القاعده و دیگر گروه‌های مسلح آماده هستند تا برای برافروختن آتش درگیری‌های طایفه‌ای و ایجاد موانع سیاسی، عملیات‌های متعددی را در این ایام در عراق انجام دهند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: