تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۱۱۳۳۴۸
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۹

با کودکتان صحبت کنید

دانشمندان معتقدند والدین باید از سنین بسیار کم، با کودکانشان صحبت کنند تا مهارت‌های زبانی آن‌ها را بهبود بخشند.
تدبیر24»دانشمندان اعلام کرده‌اند: کودکانی که با بزرگسالان صحبت می‌کنند، میان دو ناحیه در مغز شان که در حال رشد است، ارتباط قوی‌تری دارند. این دو قسمت در مغز برای مهارت‌های زبانی حائز اهمیت است.

ارتباط میان این دو ناحیه موجب بهبود در مهارت‌های زبانی کودکان می‌شود.

محققان دانشگاه "ام‌آی‌تی" در پژوهش جدید خود اهمیت صرف وقت برای کودکان و گفت‌و گو با آن‌ها را مورد بررسی قرار دادند.

مهم‌ترین جنبه یک مکالمه این است که والدین و کودکان به گفت‌و گو با یکدیگر بپردازند زیرا این مکالمه برای کودکان بسیار کمک کننده است.

حدود یک سوم کودکان پنج ساله در انگلیس که به مدرسه می‌روند، مهارت‌های گفتاری مقدماتی را کسب نکرده‌اند که این امر موجب می‌شود این کودکان برای بهبود مهارت‌های گفتاری‌شان، در کلاس‌های مربوطه شرکت کنند.

نتایج این تحقیق حاکی از آن است، کودکانی که وضعیت مالی ضعیفی دارند، با رفتن به مدرسه، فاصله و اختلاف خود با کودکانی که در خانواده‌های ثروتمندتر زندگی می‌کنند را کاهش می‌دهند.

"ریچل رومئو" نویسنده این مقاله گفت: تحقیقات ما نشان می‌دهد که والدین باید با کودکان خود به گفت‌وگو بپردازند تا رشد مغز فرزندانشان را بهبود بخشند.

دراین تحقیق ۴۰ کودک ۴ تا ۶ سال و والدینشان مورد بررسی قرار گرفتند.

محققان در طی تعطیلات آخرهفته، این خانواده‌ها را بررسی کردند و با انجام اسکن مغزی، به این نتیجه رسیدند که گفت‌وگوی والدین با فرزنداشان، موجب تغییرات مغز و بیولوژی کودکان می‌شود.

یکی از محققان این بررسی اظهار کرد، کمبود مهارت‌های گفتاری کودکان به این معنی است که این کودکان نمی‌توانند دروس خود را خوب بیاموزند یا اینکه با کودکان دیگر دوست شوند.

نتایج این مطالعه در مجله " JNeurosci" منتشر شد.

برچسب ها: تدبیر24 کودکتان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: