کمپین #حرق_النقاب از شبکه ی اجتماعی توییتر، یکی از پر کاربردترین شبکه های اجتماعی در عربستان، دعوت خود را آغاز کرده است و از زنان عربستانی که در مناطق سختگیر عربستان نقاب بر آنها تحمیل می شود خواسته شده تا در این کمپین شرکت کنند.
بسیاری از زنان که خود را سعودی معرفی کرده اند، در حساب های خود از این کمپین حمایت کرده اند و برخی از سوزاندن نقاب ها و برقع ها فیلم گرفته و آن را در فضای مجازی منتشر کرده اند.
هنوز مشخص نیست، چه کسی پشت این کمپین ایستاده و نمی توان صحت آنچه در فضای مجازی از قول مسئولان سعودی گفته می شود را تأیید کرد. همچنین هویت افرادی که در این کمپین شرکت کرده اند مشخص نیست و تاکنون هیچ گونه پیگیری رسمی نسبت به این موضوع انجام نشده است.
طرفداران نقاب در عربستان آن را جزئی از آموزه های شریعت اسلام می دانند و مخالفان با استناد بر تفسیرات دیگری از آموزه ها به مبارزه با برقع و نقاب پرداخته اند.
در عربستان سعودی قانون رسمی برای پوشیدن برقع وجود ندارد اما در لایه های محافظه کار و سخت گیر جامعه اگر زنی برقع نداشته باشد با انتقادات زیادی مواجه خواهد شد.
یکی از مخالفان نقاب در عربستان نوشته: وقتی می شنوم دختری می گه من از نقاب راضی ام (به آن اقناع شده ام) و یا نقاب راز سعادت من است در واقع نمی دونم که راست می گه یا این که چون انتخاب دیگری نداره خودش را تسلی می دهد. وقتی خودم را جای او می گذارم احساس ظلم می کنم که در زمان مد و رنگ های زندگی همون لباس خفه کننده و تاریک رو بپوشم.
یکی از موافقان نقاب هم با انتشار این عکس نوشته: از زیر آوار با پوشش کامل خارج شده و با دستش اشاره می کنه که من حالم خوبه تا کسی او را لمس نکند... دارم از زنانگی و حیا حرف می زنم.
و برخی دیگر از طرفداران هم از زنان موفقی که نقاب داشته اند تصاویری منتشر کرده اند مثل خانم «ریم الطویرق» که دکترای دانشگاه ولز بریتانیا را دارد و دوازده مقاله چاپ کرده و یا پزشک نقابداری که با نانو به تلاش برای درمان سرطان پرداخته و در نهایت می پرسه: شما به غیر از باز کردن حساب در فضای مجازی و مبارزه با نقاب آن هم به زشت ترین شکل ممکن چه کاری برای ما انجام داده اید؟