تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۱۱۳۷۶۴
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۶

جهنم روی زمین کجاست؟ +عکس

در فاصله ۲۲۴ کیلومتری شمال شهر سیدنی تپه عجیبی وجود دارد که از ٦ هزار سال پیش تاکنون در حال سوختن است! این آتش‌سوزی در عمق ۳۰ متری زمین جریان دارد و دلیل آن وجود لایه‌های زغال سنگ است.

تدبیر24»بومیان استرالیا نام این کوه آتشین را «کوه وینگن»، به معنی آتش گذاشته‌اند و از حرارت آن برای گرم کردن خانه‌هایشان در فصول سرد زمستان و همچنین پخت و پز و تولید ابزار استفاده می‌کنند. مکتشفان اروپایی فکر می‌کردند دودی که از زمین خارج می‌شود، ناشی از فعالیت‌های آتشفشانی در اعماق زمین است، اما در سال ۱۸۲۹ یک زمین‌شناس مطرح استرالیایی از رمز و راز آتش این کوه پرده برداشت و وجود زغال سنگ در لایه‌هایی از زمین را دلیل اصلی ایجاد این آتش معرفی کرد. آتش گرفتن زغال سنگ در اعماق زمین، امری بسیار رایج در دنیاست و در مکان‌های زیادی از دنیا اتفاق می‌افتد.

فقط در ایالت پنسیلوانیای آمریکا، حدود ۴۵ منطقه آتشین در اعماق زمین وجود دارد. این آتش‌ها در سال ۱۹۶۲ ایجاد شده و هنوز هم در حال سوختن‌اند. این مشکل در کشور‌های غنی از نظر زغال سنگ همچون چین که سالانه در حدود ۱۰ میلیون تن زغال سنگ در آتش‌سوزی‌های زیرزمینی آن می‌سوزند، حادتر است. آتش‌سوزی‌های زغال سنگ‌های زیر زمینی، پایدارترین آتش‌های کره زمین هستند که می‌توانند هزاران سال ادامه یابند.

خاموش کردن این آتش‌ها بسیار مشکل و در برخی موارد غیرممکن است. در واقع شما با مشقت و زحمت بسیار یکی از این آتش‌ها را خاموش می‌کنید، ولی ۱۰۰ متر آن طرف‌تر آتشی جدید ایجاد خواهد شد. تاکنون دولت‌های بسیاری برای خاموش کردن این آتش‌ها تلاش کرده‌اند و به بن‌بست خورده‌اند.

برچسب ها: تدبیر24 جهنم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: