ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۱۳۸۶۹
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۲

آنچه از تصادف پراید ۴۰ میلیونی با تیر برق بر جای ماند+عکس

به نقل از پایگاه خبری۱۲۵، در پی تماس رانندگاه شاهد حادثه برخورد یک دستگاه خودریو سواری را تیرچراغ برق در خیابان فدائیان شمال نرسیده به پل بعثت روبروی مسجد نوروزی ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران ساعت ۱۴:۰۰ روز گذشته نیرو‌های ایستگاه۲۱ را به همراه تیم نجات ۲ روانه محل حادثه کرد.
تدبیر24»محمدرضا خضری پور، افسر آماده‌ی منطقه ی۸ عملیات که به همراه آتش نشانان، عازم محل حادثه شده بود در این باره گفت: در محل حادثه یک دستگاه خودروی سواری پراید به رانندگی یک مرد ۴۵ ساله پس از انحراف از مسیر اصلی به شدت با تیربرق حاشیه‌ی خیابان برخورد کرده بود.
وی افزود: شدت این تصادف به حدی بود که راننده لابلای آهن پاره‌های متلاشی شده‌ی خودرو گرفتار شده بود.
افسر آماده‌ی منطقه ۸ عملیات خاطر نشان کرد: آتش نشانان بلافاصله ضمن ایمن سازی محل حادثه و قطع برق خودرو با استفاده از تجهیزات، و رعایت موارد ایمنی، مشغول عملیات شدند و با فضا سازی در آهن پاره‌ها اقدام به بیرون آوردن راننده کردند.
وی افزود: با توجه به اینکه شخص محبوس شده به شدت از ناحیه‌ی پا و صورت دچار آسیب شده و خون زیادی از دست داده بود از خودرو خارج و تحویل امدادگران اورژانس شد که متاسفانه مرگ وی توسط آنان اعلام شد.

آنچه از تصادف پراید ۴۰ میلیونی با تیر برق بر جای ماند+عکس

آنچه از تصادف پراید ۴۰ میلیونی با تیر برق بر جای ماند+عکس

آنچه از تصادف پراید ۴۰ میلیونی با تیر برق بر جای ماند+عکس

آنچه از تصادف پراید ۴۰ میلیونی با تیر برق بر جای ماند+عکس

برچسب ها: تدبیر24 پراید
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: