ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 07
کد خبر: ۱۱۳۹۵۴
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۳

فرهنگیان اولویت دولت نیستند

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: هم اکنون دانشجو معلمان وضعیت معیشت و خستگی معلمان را می بینند دیگر علاقه ای به معلمی ندارند و دانشگاه فرهنگیان باید نشاط و انگیزه را برای آنها ایجاد کند.
تدبیر24»فریده اولاد قباد امروز در نوزدهمین اجلاس سراسری مدیران دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: زمانی که وزارت آموزش و پرورش اولویت نخست دولت و مجلس نباشد نمی توانیم زیرساخت های رشد و توسعه کشور را داشته باشیم.

وی افزود: زمانی که دولت لایحه برنامه ششم توسعه را ارائه کرد فقط یک بند خرید خدمات آموزشی در آن بود که با تلاش کمیسیون آموزش مجلس 24 بند به آن اضافه شد که یکی از بندهای مهم درباره دانشگاه فرهنگیان است. در بحث بودجه آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان انتظار داریم با توجه به دغدغه رهبر معظم انقلاب در اولویت نخست دانشگاه ها برای توزیع بودجه باشند. بودجه آموزش و پرورش در سا 96 حدود 36هزار میلیارد و در سال 97 به 42 هزار میلیارد تومان رسید و امسال 10 هزار میلیارد کسری بودجه وجود دارد.

وی بیان کرد:دانشگاه فرهنگیان رکن اساسی تربیت نیروی انسانی است و هویت اصلی آن تربیت, تامین و توانمندسازی منابع انسانی در کشور است. تقویت و ارتقای جایگاه پژوش و تولید علم در این دانشگاه مهم است و یکی از معضلات نظام آموزشی ما کپی کردن است و این دانشگاه باید در راستای مسائل اساسی کشور, پژوهش های کاربردی داشته باشد.پیشگیری از رفتارهای پرخطر و آسیب های اجتماعی که روز به روز در مدارس رو به رشد است یکی از محورهایی است که می تواند مورد پژوهش قرار بگیرد.

اولاد قباد گفت: جذب استعدادهای برتر برای معلم شدن یکی از نیازهای اساسی است.هم اکنون یکی از دغدغه های کمیسیون آموزش مجلس تعیین تکلیف معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت است اما معتقدیم دغدغه دانشگاه فرهنگیان باید جذب استعدادهای برتر در حوزه معلمی باشد و ما نسبت به کشورهایی که زمانی همگن ما بودند مانند ژاپن و روسیه با اولویت بندی و جذب نیروهای دارای علاقه و انگیزه به بهبود نظام آموزشی خود کمک کنیم.

وی تصریح کرد: اگر نیروهای لازم در دانشگاه فرهنگیان تامین نشود آموزش و پرورش ناچار است به سمت نیروهایی برود که مهارت های لازم را برای حضور در کلاس درس ندارند. بسیاری از کارکنان آموزش و پرورش دارای مدرک دکترا هستند و باید به عنوان هییت علمی در دانشگاه فرهنگیان جذب شوند. هم اکنون دانشجو معلمان وضعیت معیشت و خستگی معلمان را می بینند دیگر علاقه ای به معلمی ندارند و دانشگاه فرهنگیان باید نشاط و انگیزه را برای آنها ایجاد کند.

برچسب ها: تدبیر24 فرهنگیان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: