ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 17
کد خبر: ۱۱۴۲۰
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۱

دمای منفی در ۲۴ استان کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه امروز دمای ۲۴ استان کشور به زیر صفر می‌رود، گفت: پایتخت طی ۲۴ ساعت آینده سردتر می‌شود.
تدبیر24: عبدالرضا امیدوار شهری با بیان این مطلب افزود: نقشه های پیش یابی هواشناسی بیانگر استقرار هوای سرد در نیمه شمالی کشور طی سه روز آینده است و امشب کاهش دما در شمال شرق کشور محسوس است.

به گفته وی طی ۲۴ ساعت آینده در سواحل مرکزی و شرقی دریای خزر و شمال شرق کشور ابرناکی، بارش برف و باران و وزش باد پیش بینی می شود، در برخی مناطق جنوب و سپس شرق کشور نیز افزایش ابر و بارش پراکنده دور از انتظار نیست. در همین مدت در برخی مناطق نوار شرقی کشور و دامنه های جنوبی البرز وزش باد نسبتا شدید خواهد بود.

امیدوار با بیان اینکه امشب دریای خزر و در دو روز آینده خلیج فارس مواج پیش بینی می شود اظهار داشت: روز های دوشنبه و سه شنبه دریای عمان نیز مواج خواهد شد.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تصریح کرد: از بعد از ظهر روز دوشنبه تا روز چهارشنبه در غالب مناطق کشور جو آرام پیش بینی می شودکه پیامد آن افزایش آلاینده های جوی در شهر های صنعتی و پر جمعیت است و در این مدت تنها در سواحل غربی خزر و استان اردبیل بارش باران و برف رخ خواهد داد.

وی گفت: فردا آسمان تهران صاف گاهی همراه با رشد ابر در ارتفاعات و در پاره ای نقاط با غبار صبحگاهی است. بیشینه دمای پایتخت با یک درجه کاهش نسبت به امروز برابر ۶ درجه سانتیگراد بالای صفر و کمینه دما همانند امروز معادل ۳ درجه سانتیگراد زیر صفر خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: