ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۱۴۲۹۰
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۵

شهری که فقط یک نفر جمعیت دارد+عکس

در این مطلب می‌خواهیم شهر کوچک مونووی در ایالات نبراسکا را به شما معرفی کنیم.

تدبیر24»مونووی احتمالا کوچکترین شهر آمریکاست، اما این جالب‌ترین نکته‌اش نیست! این شهر که در آن کلیسا، مدرسه و ساختمان‌های متروکه قابل رویت هستند، فقط و فقط یک نفر جمعیت دارد!

البته مونووی همیشه در این وضع قرار نداشته است. در اوایل قرن بیستم و زمانی که خط راه‌آهن در این منطقه احداث شد، مونووی شهری بسیار توسعه‌یافته بود.

این شهر فقط یک نفر جمعیت دارد+عکس

مونووی اداره پست مخصوص به خود را داشت و تسهیلات فراوانی را برای کسانی که به این شهر مهاجرت می‌کردند، فراهم می‌ساخت.

این شهر فقط یک نفر جمعیت دارد+عکس

اما کم‌کم تعداد مسافران این خط راه‌آهن بسیار کم شد و در اثر آتش‌سوزی‌های پی‌درپی مزارع، امکانات بسیاری از دست رفت. افراد جوان‌تر برای به دست آوردن موقعیت‌های شغلی بهتر از این شهر مهاجرت کردند، تا جایی که سال ۱۹۸۰ مونوی تنها ۱۸ نفر جمعیت داشت.

در سرشماری سال ۱۹۹۰، این آمار به ۸ نفر رسید و سال ۲۰۰۰ تنها افراد ساکن این شهر، رودی ایلرز و همسرش السی بودند که سال ۱۹۷۱ رستوران محلی این شهر را خریداری کرده بودند. سال ۲۰۰۴، رودی ایلرز در اثر سرطان جان خودش را از دست داد و از آن تاریخ به بعد، السی به نخستین و آخرین ساکن شهر مونووی تبدیل شد.

السی هم‌اکنون برای رانندگان کامیون و کشاورزان اطراف مونووی غذا سرو کرده و از این طریق امرار معاش می‌کند. او به شکل مرتب مالیات خود را پرداخت می‌کند و با استفاده از بودجه اندکی که در اختیارش است، نگهداری از کتابخانه شهر را هم برعهده دارد. السی امروز و در ۷۷ سالگی از این شهر به‌عنوان خانه‌اش یاد کرده و قصد ترک آن را ندارد.

برچسب ها: تدبیر24 جمعیت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: