آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 22
کد خبر: ۱۱۴۶۰۵
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۰

تصویری که دیروز اشک همه ایرانی ها را در آورد + عکس

پدر شهید حادثه تروریستی اهواز گفت: پسر چهار ساله ام «طاها»، قرار بود فردا به مهدکودک برود، آمده بود که رژه ببیند اما ناجوانمردانه او را مقابل چشمانم شهید کردند.

تدبیر24»«سعدالله اقدامی»، شاهد و مجروح حادثه که در بیمارستان بستری بود اظهار داشت: پسر و همسرم که بیینده رژه بودند در این حادثه تیر خوردند؛ پسرم را جلوی چشمم کشتند و همسرم اکنون در اتاق عمل است.

عکسی که دیروز اشک همه ایرانی ها را در آورد

وی گفت: نیروهای نظامی در حال رژه بودند که ناگهان از پشت جایگاه چند فرد ناشناس به سمت نظامیان و مردمی که نظاره گر بودند، آتش گشودند که پسر من هم در این حادثه شهید شد.

پدر شهید حادثه تروریستی بیان کرد: آن ها دشمنان نظام بودند و روزی باید جواب پس بدهند فقط امیدوارم که حال همسرم که تیر خورده هر چه زودتر خوب شود.

چهار تروریست Terrorist روز شنبه هنگام اجرای رژه نیروهای مسلح به مناسبت هفته دفاع مقدس اقدام به تیراندازی به سمت مردم و جایگاه مسوولان حاضر در صحنه کردند که تا این لحظه 24 نفر شهید شده اند.

بیش از 53 نفر نیز زخمی شدند که در بیمارستان های اهواز بستری هستند.

برچسب ها: تدبیر24 اشک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: