ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۱۴۶۷۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۵

عکس های جعلی از دونالد ترامپ جنجال به پا کرد! + تصاویر

تعدادی از حامیان رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار یک تصویر جعلی از امدادرسانی او به یکی از قربانیان توفان فلورنس، جنجال به پا کردند.
تدبیر24»در چند روز اخیر تصویری از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در حالی که بر روی یک قایق کوچک نشسته است و به نظر می رسد به یکی از قربانیان توفان فلورنس کمک می کند، به سرعت در رسانه های اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است.

اما همانطور که «کوین روس»، خبرنگار نیویورک تایمز در توییتر خود هم به آن اشاره کرد، این تصویر جعلی بوده و مربوط به سال ۲۰۱۵ در تگزاس است؛ یعنی مدتها پیش از آن که ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا وارد کاخ سفید شود.

www.dustaan.com انتشار عکس های جعلی از دونالد ترامپ جنجال به پا کرد!

www.dustaan.com انتشار عکس های جعلی از دونالد ترامپ جنجال به پا کرد!

در این عکس، ترامپ به همراه یک نیروی امداد بر روی یک قایق کوچک نشسته است و کلاه معروف خود که بر روی آن شعار «آمریکا را دوباره قدرتمند کن» نوشته شده است را به یکی از قربانیان توفان فلورنس می دهد!

این در حالی است که با وجود جعلی بودن این عکس، بسیاری از مردم آن را در فیسبوک به اشتراک گذاشتند و به آن واکنش نشان دادند. تصویر اصلی که در وبسایت شبکه سی ان ان هم منتشر شده است، سه نیروی امداد را در حالی که جلیقه نجات بر تن کرده اند، نشان می دهد.

وبسایت راستی آزمایی «Snopes» بررسی های دقیق تری روی عکس ترامپ انجام داد و اعلام کرد این عکس جعلی است؛ زیرا ترامپ در عکس ویرایش شده جلیقه نجات بر تن نکرده است و مهم تر اینکه رؤسای جمهور آمریکا شخصا در عملیات نجات بلایای طبیعی شرکت نمی کنند.

برخی از کاربران فیسبوک از این مسئله انتقاد کردند. یکی از آنها نوشت: نمی دانم فیسبوک چگونه اجازه داد این عکس جعلی بارها به اشتراک گذاشته شود.

برخی دیگر هم اعلام کردند ممکن است تعدادی از مردم این تصویر جعلی را باور کنند! یکی از آنها به طعنه نوشت: درست است. دونالد ترامپ مردم را از توفان فلورنس نجات داد و مردم این مسئله را باور می کنند. مطمئن باشید.

سال گذشته میلادی هم یک گروه حامی ترامپ تصویری از رئیس جمهور آمریکا را در حالی که تعدادی حیوان خانگی را در جریان توفان بغل کرده است، منتشر کرد. در زیر این عکس نوشته شده بود: مواردی که رسانه ها فراموش می کنند!

www.dustaan.com انتشار عکس های جعلی از دونالد ترامپ جنجال به پا کرد!

این عکس هم در دوران وقوع توفان هاروی در هیوستون به اشتراک گذاشته شد و پس از انتشار مشخص شد که جعلی بوده است.

توفان سهمگین فلورنس چندی پیش سواحل کارولینای شمالی و جنوبی آمریکا را در نوردید و بیش از ۳۰ نفر را به کام مرگ کشید. این توفان خسارت های مالی و جانی زیادی را بر جای گذاشته است.

برچسب ها: تدبیر24 جعلی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: