تدبیر24»هر ساله افراد زیادی در سراسر دنیا به چنان درجه ای از ناامیدی می رسند
که تصمیم می گیرند به زندگی خود پایان دهند. دلایل مختلفی برای خودکشی وجود
دارد و این مسأله در هر کس متفاوت است. نکته ی عجیب آن است که در نقاط
مختلف دنیا مکان هایی وجود دارد که گویی این افراد درمانده را به خود می
خوانند، به طوری که این مکان ها بالاترین آمار خودکشی در دنیا را دارند.
هنوز معلوم نیست چه چیزی باعث جذب این افراد به چنین مکان هایی می شود. در
ادامه نگاهی می اندازیم به مکان هایی در سراسر دنیا که بیشترین آمار خودکشی
را دارند.
جنگل زیبای آئوکیگاهارا که در کوهستان فوجی کشور ژاپن واقع شده و به آن «دریای درخت» هم می گویند، به دلیل خودکشی های بسیار زیادی که طی پنجاه سال گذشته در آن رخ داده شهرت پیدا کرده است.
جنگل آئوکیگاهارا- ژاپن
این جنگل انبوه تنها در سال ۲۰۱۰، بیش از ۱۰۰ مورد خودکشی به خود دید و ۲۴۷ نفر فقط به قصد خودکشی به این جنگل رفتند. در جای جای این جنگل ۳۰ کیلومتر مربعی تابلوهای پلیس نصب شده است که از مردم می خواهد قبل از اقدام به خودکشی، در تصمیم خود تجدیدنظر کنند.
اولین پل سنگین کشور چین یکی از بالاترین آمار خودکشی ها در دنیا را دارد. از زمان ساخت این پل در سال ۱۹۶۸، بیش از ۲ هزار نفر از بالای پل خود را به درون رودخانه پرت کرده اند.
پل رودخانه ی نانجینگ یانگزو- چین
طبق گفته ی چینی ها، هفته ای نیست که کسی در محل این پل خودکشی نکند.
ساکنین حومه ی پل هامبر که در نزدیکی شهر کینگستون آپون هالِ بریتانیا واقع شده، هر ساله شاهد دست کم ۷ خودکشی هستند. از زمان راه اندازی این پل در سال ۱۹۸۱، بیش از ۲۰۰ مورد خودکشی در محل این پل گزارش شده است.
پل هامبر- بریتانیا
از آن زمان، تنها ۵ نفر از پرش های مرگبارشان به درون رودخانه ی هامبر جان سالم به در برده اند و افزایش روز افزون آمار خودکشی ها در این مکان مقامات را بر آن داشته دست به اقدامات پیشگیرانه بزنند.
هر نقطه از این مکان ساکت و آرام یادآور کسانی است که جان خود را در این پرتگاه زیبا گرفتند. هر ساله حدود ۲۰ نفر خودشان را درون آب یا روی صخره های پایین پرتگاه پرت می کنند و به زندگی خود پایان می دهند.
پرتگاه بیچی هد- بریتانیا
مؤسسات خیریه ی زیادی برای نجات جان کسانی که در این پرتگاه قصد خودکشی دارند تلاش کرده اند. گشت های یکی از این خیریه ها تنها در سال ۲۰۱۱، جان ۲۶۶ نفر را از لبه ی پرتگاه نجات دادند.
این پل ۷۵ ساله بیشتر از ۱۵۰۰ مورد خودکشی (گزارش شده و ناشناس) به خود دیده است. این سازه ۶۷ متر ارتفاع دارد و هر ساله حدود ۷۰ تا ۸۰ مورد خودکشی در محل آن رخ می دهد. طبق آمارها این رقم رو به افزایش بوده است.
پل گلدن گیت- ایالت سانفرانسیکو، امریکا
میانگین خودکشی در محل این پل، ۲ مورد در هر هفته است. مقامات در تلاش برای جلوگیری از خودکشی های بیشتر، علائم هشداری روی پل نصب کرده اند از افراد می خواهند به جای پرت کردن خود، به یک مشاور مراجعه کنند. همچنین روی پل کیوسک های تلفنی وجود دارد که تماس مستقیم با مراکز مشاوره را امکان پذیر می سازد.
متأسفانه آبشار بسیار زیبای نیاگارا در مرز کشورهای امریکا و کانادا که یکی از پرطرفدارترین جاذبه های گردشگری دنیا است، به محل خودکشی بسیاری از مردم تبدیل شده است.
آبشار نیاگارا- مرز امریکا و کانادا
این آبشار ۵۰ متر عمق دارد و از میانه ی دهه ی ۱۸۰۰ میلادی بیش از ۳ هزار مورد خودکشی در محل آن گزارش شده است. آمارهای جدید نشان می دهد هر ساله به طور متوسط ۲۵ خودکشی در این مکان رخ می دهد.
قوس های بلند و زیبای پل ۶۱ متری کورونادو بسیار چشمگیر هستند اما متأسفانه این پل زیبا یکی از بالاترین آمارهای خودکشی در دنیا را دارد.
پل سن دیگو کورونادو- امریکا
از سال ۱۹۷۲ تا به امروز، فقط یک سال یعنی ۱۹۸۴ هیچ خودکشی ای در محل این پل رخ نداد. تاکنون تنها ۱۲ نفر از شیرجه های مرگبار خود به درون آب های خلیج سن دیگو جان سالم به در برده اند.
تاریخ پل وست گیت شهر ملبورن، حتی از پیش از راه اندازی اش، با تراژدی گره خورده است. این پل هنوز در دست احداث بود که بخشی از آن فرو ریخت و ۳۵ کارگر طی این حادثه کشته شدند.
پل وست گیت- استرالیا
این پل ۵۸ متر ارتفاع دارد و هر سه هفته یک بار، یک نفر از بالای آن خود را به درون رودخانه ی یارا پرت می کند. طبق تحقیقات، ۷۴ درصد این افراد مرد هستند و ۷۰ درصد از آن ها از بیماری های روانی رنج می برند.
پل سانشاین اسکایوی که در سال ۱۹۸۷ بر روی خلیج تامپا در ایالت فلوریدا راه اندازی شد، خودکشی های زیادی را به خود دیده است.
پل سانشاین اسکایوی- ایالت فلوریدا، امریکا
این پل ۵۳ متر ارتفاع دارد و از میان صدها نفری که خود را از بالای این پل به درون آب پرت کرده اند، تنها ۵۳ نفر به طرز معجزه آسایی نجات یافتند.
شبه جزیره ی نیو ولز جنوبی در استرالیا که مملوء از زیبایی های طبیعی است، محل خودکشی افراد زیادی بوده است. پرتگاه گپ یک صخره ی شیب دار مشرف به دریای تاسمان است و هر ساله دست کم ۵۰ نفر در این مکان خودکشی می کنند.
پرتگاه گپ- استرالیا
تلاش های زیادی برای جلوگیری از این خودکشی ها صورت گرفته مثل نصب موانع فیزیکی، کیوسک های تلفن برای تماس با گروه های نجات و دوربین های مدار بسته، اما این اقدامات هم تأثیر چندانی نداشته است.