ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۱۴۷۳۶
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۵

جعل نامه از وزارت امورخارجه به وزیر صمت رسید

مدیر روابط عمومی وزارت صمت نامه منسوب به محمد شریعتمداری که در آن نام وزارت صنعت، معدن و تجارت اشتباه ذکر شده بود را جعلی دانست.
تدبیر24»امروز نامه ای با امضای محمد شریعتمداری، وزیر صمت، در فضای مجازی منتشر می شد که در آن نام این وزارتخانه به اشتباه "وزارت صنعت معدن کشاورزی" ذکر شده بود.

جعل

انتشار این نامه در صفحه شخصی سردبیر یکی از رسانه ها اما توجهات را بیشتر به خود جلب کرد و باعث شد پیام برازجانی در توئیتی به آن پاسخ دهد. نکته عجیب نامه این بود که از زمان روی کار آمدن محمد شریعتمداری، حسن یونس سینکی به عنوان معاون اقتصادی و بازرگانی فعالیت می کند ولی در نامه نوشته شده بود صادقی! و جالبتر اینکه صادقی دیماه 96 از معاونت اقتصادی وزارت صمت خلع شده است.

پیام برازجانی هم با اشاره به این گاف بزرگ در جعل نامه نوشت: 

پس از جعل عنوان کارمند برای تخریب کارشان به جعل امضاء وزیر رسیده،سردبیر نامه جعلی با امضای منتشر می‌کند،فقط نمی‌دانسته نباید از نامه دوره را برای تخریب شریعتمداری استفاده کند و بی‌اخلاقی را به نرساند!صادقی معاون نعمت‌زاده بوده!

 

لازم به ذکر است در ایام محرم برخی رسانه اظهارات موهن یک فعال فضای مجازی را به عنوان اظهارات مترجم وزارت خارجه منتشر کرده بودند که تکذیب شد.

برچسب ها: تدبیر24 امورخارجه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: