آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۱۴۹۷۲
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۲

مخالفان CFT مقابل مجلس تجمع کردند+عکس

همزمان با بررسی لایحه الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسمCFT در مجلس شورای اسلامی، جمعی از مخالفان این لایحه از دقایقی قبل مقابل ساختمان بهارستان تجمع کردند.

تدبیر24» تجمع کنندگان که به حدود 100 نفر می رسند با در دست داشتن پلاکاردهایی، خواهان تصویب نشدن لایحه کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم هستند.

در پلاکاردهای مخالفان این لایحه نوشته شده است: نباید مجلس CFT را تصویب کند، نباید سرنوشت مشابه برجام را در کشور ایجاد کنیم، ما مخالفان لایحه CFT هستیم.

این تجمع کنندگان هیچ شعاری نمی دهند و تنها مقابل مجلس با پلاکاردهایی به سمت خیابان ایستاده اند.

هم اکنون در جلسه غیر علنی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی این لایحه با حضور نمایندگان دولت و مجلس درحال بررسی است.

همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی از ساعت 8 صبح امروز در جلسه علنی این لایحه را بررسی می کنند.

مخالفان CFT مقابل مجلس تجمع کردند+عکس

مخالفان CFT مقابل مجلس تجمع کردند+عکس

مخالفان CFT مقابل مجلس تجمع کردند+عکس

برچسب ها: تدبیر24 مخالفان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: