ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۱۱۵۰۵۴
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۶

فوری/ علیرضا بیرانوند نامزد مرد سال آسیا شد

علیرضا بیرانوند دروازه بان تیم ملی کشورمان و عضو باشگاه پرسپولیس با ادعای توئیتر منتسب به لیگ قهرمانان آسیا نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن سال آسیا شد

تدبیر24»نامزدهای کسب عنوان بهترین بازیکن سال آسیا در سال 2018 آخر این ماه(اکتبر) اعلام می شود. مراسم امسال به میزبانی عمان و در تاریخ 29 نوامبر(8 آذر) برگزار می شود.

در این راستا توئیتر منتسب به لیگ قهرمانان آسیا 3 نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن سال آسیا را اعلام کرد. علیرضا بیرانوند، دروازه بان پرسپولیس و تیم ملی کشورمان یکی از این 3 نامزد مرد سال آسیا بود.

حسن الهیدوس، هافبک السد و تیم ملی قطر و یوشیما، مدافع کاشیما آنتلرز و تیم ملی ژاپن دو رقیب بیرانوند هستند.

برچسب ها: تدبیر24 علیرضا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: