آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۱۵۲۸۱
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۹

پسر جمشید مشایخی: شکایت می‌کنیم

خانواده جمشید مشایخی در پی برخی شایعات و اخبار ناموثق که درباره وضعیت جسمی این بازیگر قدیمی بارها مطرح شده است، قصد دارند از طریق پلیس فتا این موضوع را پیگیری و از عاملان این خبرهای ناموثق شکایت کنند.

تدبیر24»پسر جمشید مشایخی - بازیگر سینما و تلویزیون - در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تکذیب شایعات مطرح شده درباره وضعیت این هنرمند گفت: متاسفانه وقتی چنین خبرهای نادرستی از وضعیت پدر منتشر می‌شود، چون برخی از اعضای خانواده در خارج از کشور هستند، تا به آنها اطلاع بدهیم این خبرها نادرست است، زمانی طول می‌کشد و آنها نگران می‌شوند.

سام مشایخی گفت: قطعاً برای پیگیری و برخورد با عاملان این اخبار ناموثق، از طریق پلیس فتا اقدام می‌کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: جمشید مشایخی خوشبختانه حالش رضایت‌بخش و خوب است.

به گزارش ایسنا، جمشید مشایخی از ۱۳ تیرماه به دلیل ضعف جسمانی و مشکلات گوارشی در بیمارستان بستری شد و ۲۰ تیرماه بنا به تشخیص پزشک به دلیل چسبندگی روده تحت عمل جراحی قرار گرفت. مشایخی از سال گذشته، چندین بار به دلیل عمل جراحی در بیمارستان بستری شده و دوران نقاهت طولانی را پشت سر گذاشته است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: