ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 30
کد خبر: ۱۱۵۴۳۱
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۰

تکذیب بدهی بیمه ای آموزش و پرورش

علی الهیار ترکمن در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، درباره تخصیص سرانه شیر به مدارس کشور گفت: توزیع شیر در مدارس فقط و فقط وابسته به پول است و اگر سازمان برنامه بودجه مجوز تخصیص اعتبار شیر مدارس را صادر کند آموزش و پرورش ظرف نهایتا ۵ روز توزیع شیر را آغاز می‌کند. برنامه ها و سیاست ها برای توزیع شیر آماده شده است و به محض دریافت پول کار را شروع خواهیم کرد. ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای شیر مدارس در نظر گرفته شده است.

تدبیر24»وی درباره وضعیت بیمه فرهنگیان و بدهی به شرکت آتیه سازان که تا پایان مهر ماه قراراداد با این شرکت به پایان می رسد گفت: اگر قرار داد با بیمه آتیه سازان تمام شود تمامی تعهدادت بیمه‌ای تا پایان قرارداد یعنی تا پایان مهر ماه انجام می‌شود.

معاون توسعه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در ادامه اظهار داشت: با چهار شرکت دیگر در حال رایزنی برای عقد قرار داد هستیم و سال آینده با توجه به تورم و افزایش قیمت خدمات درمانی، افزایش حق بیمه را نیز در دستور کار خواهیم داشت. شرکت طرف قرارداد،حق بیمه و سقف خدمات بیمه ای تا پایان مهر ماه مشخص می شود.

الهیار ترکمن با تکذیب بدهی ۱۲۳ میلیادری آموزش و پرورش به بیمه آتیه سازان حافظ گفت: بدهی وزارت آموزش و پرورش به این شرکت کمتر از ۱۰۰ میلیاد است و بدهی ۱۲۳ میلیاردی صحت ندارد. نتیجه رایزنی‌ها درباره انعقاد قرارداد با شرکت‌های بیمه‌ای و پرداخت بدهی تا پایان مهر مشخص می شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: