تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
يکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 06
کد خبر: ۱۱۵۵۰۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۵

معمای گلایه جهانگیری

«اجازه برکناری منشی خودم را نداشته‌ام، پس از من انتظار نداشته باشید که وکیل و وزیر را تغییر دهیم» این گفته جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور است که دارای چند پیام و نشانه است که در ادامه به آن می‌پردازیم.

تدبیر24»پرسش نخست این است که چرا جهانگیری این گفته را پس از گذشتن پنج سال از عمر دولت اول و دوم حسن روحانی بیان کرد؟ اگر از ابتدا نقش او آن‌قدر کمرنگ بوده چرا همان ابتدا از کابینه خارج نشده است؟

نکته دوم؛ این گفته‌ها در شرایطی بیان شد که وزرای اقتصادی دولت پس از چند هفته وقفه به دولت معرفی شدند، افرادی که به نظر می‌رسد بیشتر به نوبخت و واعظی نزدیک هستند. اگر قرار بود که تیم اقتصادی دولت با جهانگیری هماهنگ باشد و روحانی خلاف این اقدام را انجام داده که بهتر است جهانگیری استعفا دهد و اگر چنین شرطی وجود نداشته است، او نباید این‌گونه از اختیارات خود گلایه کند.

بیان این‌گونه گلایه‌ها به شکل عمومی و رسانه‌ای نشانه‌ای از تشدید اختلاف در درون کابینه است، اختلافی که سرباز کرده و خود را در تغییر تیم اقتصادی و استعفای عباس آخوندی نشان داد. حل باید دید این تغییر جهت اقتصادی کابینه روحانی در حوزه فرهنگ و سیاست خارجی هم خود را نشان می‌دهد یا در همین‌جا به پایان می‌رسد.

نکته پایانی؛ گلایه کردن و استعفا دادن در این شرایط را نه افکار عمومی می‌پذیرند و نه دیگر نتیجه سیاسی در پی خواهد داشت. شاید او باید زودتر چنین موضوعی را با رسانه‌ها و افکار عمومی در میان می‌گذاشت.

گفتمان

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: