آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۱۵۵۱۳
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۴

چهره دیگر سعید معروف!

سعید معروف با انتشار یک پست در صفحه اینستاگرامش به ضیایی رییس فدراسیون والیبال حمله کرده است

تدبیر24»یک بار دیگر یک برکناری در فدراسیون والیبال و یک بار دیگر پست های ملی پوشان. این بار هم به خاطر خوش خبر.

یادم هست یکی دو سال پیش هم چنین اتفاقی افتاده بود و ملی پوشان تمام قد پشت خوش خبر ایستادند و اجازه ندادند او از تیم ملی برود.او رابطه ای پدر و فرزندی با والیبالیست ها دارد و بدون شک پس از حضوری چند ساله در کنار آنها با خلق و خوی همه شان آشنا.

اینکه چرا ضیایی حالا خوش خبر را از سمتی که داشته برداشته هم به خودش ارتباط دارد اما همه این ها را هم که کنار بگذاریم باز دلیل نمی شود که سعید معروف دوباره در نقش یک منتقد ظاهر شود و این بار با ادبیاتی که مشخص نیست ریشه در کجا دارد به رییس یک فدراسیون اتهام بزند.

استفاده کردن از کلماتی نظیر نفهم،بی شعور و ...و به کار بردن ضرب المثلی از ملا نصرالدین و خرش آن هم در وصف کسی که شاید تا یک ماه آینده رییس فدراسیون تحت امرش نباشد از بازیکنی که لقب کاپیتانی تیم ملی ایران را یدک می کشد بعید است.

درست است که معروف در صفحه رسمی خودش این اظهارات را بیان کرده اما نوع ادبیات و نوع بیان کلماتی که استفاده کرده به هیچ عنوان در شان یک ورزشکار،یک ملی پوش و یک کاپیتان نیست.

بدون شک سعید معروف هواداران زیادی دارد که از او الگو برداری می کنند و ای کاش خیلی از کسانی که او را در فضای مجازی دنبال می کنند امشب خواب باشند تا روی دیگر کاپیتان خودشان با این ادبیات زننده را نبینند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: