ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 04
کد خبر: ۱۱۵۸۰۱
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۵

بیرانوند: بزرگ‌تر از کاشیما را هم شکست می‌دهیم

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس امیدوار است که تیمش در بازی برگشت با کاشیما جبران مافات کند.

تدبیر24»علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس درباره شکست تیمش، در این بازی به سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت‌: ما بازی را خیلی خوب شروع کردیم و یکی دو موقعیت خیلی خوبی را برای گلزنی خلق کردیم که متاسفانه به گل تبدیل نشدند. در نیمه دوم تمرکزمان را ازدست دادیم و دو گل را دریافت کردیم. این تمام چیزی است که اتفاق افتاد و دیگر کاری از دست‌مان بر نمی‌آمد. حالا باید خودمان را برای بازی برگشت آماده کنیم.

شکست در بازی رفت برای پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا، اتفاق تازه‌ای نیست. این تیم برابر الجزیره امارات و الدحیل قطر هم در بازی رفت شکست خورد ولی در بازی برگشت توانست جبران مافات کند.

دروازه‌بان ملی‌پوش تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه صحبت‌هایش، خاطر نشان کرد: امیدمان را از دست نداده‌ایم و شکی نیست که کاشیما در تهران بازی سختی را پیش‌رو خواهد داشت. ما خیلی خوب این را می‌دانیم که نمی‌خواهیم این شانس بزرگ‌مان را در تهران از دست بدهیم. برای قهرمانی خواهیم جنگید و من مطمئن هستم که با تلاش‌مان نتیجه‌ خوبی به دست خواهد آمد. قول می‌دهیم که هواداران‌مان در بازی برگشت ناراحت به خانه نروند. امیدوارم آن‌ها بار دیگر ساعت‌ها قبل از شروع مسابقه ورزشگاه را پر کنند و انرژی و حمایت‌های زیادی به ما بدهند.

بیرانوند در پایان اضافه کرد: کاشیما این جا از هوادارانش سود برد ولی حالا آن‌ها بازی سختی را پیش‌رو دارند. ما در این رقابت‌ها نشان دادیم که می‌توانیم تیم‌های قوی‌تر از کاشیما را هم ببریم و من امیدوارم که این اتفاق رخ دهد.

برچسب ها: تدبیر24 بیرانوند
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: