آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۱۵۸۸۸
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۸

پیرترین جراح دنیا +عکس

"الا ایلینچنا لووشکینا" در یکی از بیمارستان‌های مسکو در سن 89 سالگی روز 4 عمل جراحی انجام می‌دهد

تدبیر24»شاید باورش کمی عجیب باشد که قدیمی ترین جراح دنیا قادر است روزی 4 عمل در روز انجام دهد. پیرترین جراح دنیا به سن اعتقادی نداشته و باور دارد که در سن 89 سالگی نباید متوقف شد. او با شعار هر روز پر انرژی تر از دیروز، مصمم به راه خود ادامه می‌دهد.

به گزارش شریان نیوز،"الا ایلینچنا لووشکینا" در یکی از بیمارستان‌های مسکو در سن 89 سالگی روز 4 عمل جراحی انجام می‌دهد. او ازدواج نکرده است و با برادرزاده معلول خود و 8 گربه‌اش زندگی می‌کند. آغاز جراحی وی در سال 1950 بوده و دارای 67 سال تجربه در این زمینه است.

جالب است بدانید او تاکنون هیچ اشتباهی در جراحی خود نداشته و در 10 هزار عمل موفق خود توانسته با انجام روش‌های خلاقانه آمار خطا در عمل را به حداقل میزان خود برساند. از او راز زندگی کاری طولانی و پر جنب و جوشش را پرسیدند و او فقط گفت: راز خاصی وجود ندارد ،من فقط میخندم و هر غذای خوشمزه ای را نیز میخورم.

گفتنی است او یک الگو و قهرمان برای تمام جراحان مسکو به شمار می‌رود.

برچسب ها: تدبیر24 پیرترین
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: