ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۱۵۹۶۸
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۵

تهیه قانون اداری مالی ویژه برای فرهنگیان

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به لزوم تدوین و تصویب قانون خاص اداری مالی برای فرهنگیان گفت: قانون مدیریت خدمات کشوری محاسن خوبی دارد، اما ایراد اصلی آن این است که معلم را یک کارمند مشابه کارمندان سایر دستگاه‌ها دیده است.

تدبیر24»مهدی نوید ادهم در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ادغام دو زیرنظام مالی و منابع انسانی و تنظیم یک قانون خاص اداری مالی برای آموزش و پرورش اظهار کرد: زیرنظام منابع انسانی و اداری و مالی دو زیرنظام مستقل ذیل سند تحول بنیادین هستند که دارای هویت‌اند. این دو قانون در دو حوزه مختلف لازم‌الاجرا هستند.

وی افزود: این بحث مطرح است که با توجه به احکام دو زیرنظام، یک قانون خاص مالی اداری برای آموزش و پرورش بنویسیم که به تصویب مراجع ذیربط یعنی دولت و مجلس برسد و همه پدیده‌های مرتبط با فرهنگیان از جذب و نگهداشت تا اضافه کار و سایر پرداختی‌ها از  مجاری این قانون بگذرد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه شکل گیری این قانون مورد تایید ماست گفت: در زمان تنظیم این دو زیرنظام از معاونت توسعه مدیریت خواستیم این کار را انجام دهد که در دست بررسی است.

نوید ادهم ادامه داد: قطعا قانون اداری مالی خاص آموزش و پرورش مترقی‌تر از قانون مدیریت خدمات کشوری است. قانون مدیریت خدمات کشوری محاسن خوبی دارد، اما ایراد اصلی آن این است که معلم را یک کارمند مشابه کارمندان سایر دستگاه‌ها دیده است، در حالی که طبق سند تحول بنیادین معلم کارمند نیست و  اصلی‌ترین مولفه تعلیم و تربیت محسوب می‌شود و باید نگاه آموزشی و تعلیم و تربیتی به آن داشت.

وی با اشاره به اینکه اساتید دانشگاه ذیل قانون مدیریت خدمات نیستند گفت: حقوق و مزایا، ساعت کار و رفت و آمد اساتید قوانین خود را دارد و فرض بر این است که هویت دانشگاه به استاد بستگی دارد. در آموزش و پرورش نیز معتقدیم هویت آموزش و پرورش ما به معلم وابسته است و می‌طلبد که قانون خاصی داشته باشند.

برچسب ها: تدبیر24 مالی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: