آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 14
کد خبر: ۱۱۶۲۹۰
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۰

انتشار شایعه جدایی دو بازیگر در فضای مجازی!

یکی از شایعات اخیری که در فضای مجازی منتشر شد و واکنش کاربران بسیاری را برانگیخت و پای آن به رسانه ها نیز کشیده شده، شایعه جدایی مجری خندوانه از همسرش است. شایعه ای که تبدیل به سوژه ای برای شوخی کاربران در فضای مجازی هم تبدیل شده است.
تدبیر24»گرچه ازدواج ها و طلاق های رامبد جوان همیشه یکی از سوژه های فضای مجازی و برخی رسانه ها بوده. بخصوص جدایی او از سحر دولتشاهی که باعث شد رامبد جوان واکنش نشان داده و درباره آن خبر توضیح بدهد. اما جالب اینکه علی رغم اینکه قطعا این شایعه به گوش خود رامبد جوان هم رسیده، اما هیچ واکنشی نسبت به آن نشان نداده و آن را نه تایید و نه تکذیب کرده است!
او این روزها باز هم با اجرای فصل جدید برنامه «خندوانه» روزهای آخر هفته مخاطبان بسیاری را با خود همراه کرده است. حال آنکه در جشنواره های مختلف رامبد جوان و همسرش نگار جواهریان مدام مقابل دوربین عکاسان بودند و نسبت به هم اظهار علاقه بسیاری می کردند. با این حال برخی هم این اواخر از حضور کمرنگ این زوج در فضاهای مختلف در کنار هم سخن می گویند. حال باید منتظر واکنشی از جانب رامبد جوان و یا نگار جواهریان بود که این خبر را تایید و یا تکذیب کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: