ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۱۱۶۳۲۲
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۴

شناسایی عنکبوتی که به نوزادش شیر می‌دهد +عکس

محققان چینی موفق به شناسایی نوع خاصی از عنکبوت شده اند که جنس مونث آن به نوزادان خود شیر می‌دهد تا آن‌ها از تغذیه‌ای مناسب در ابتدای تولد برخوردار باشند.

تدبیر24»شیر یادشده از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و میزان پروتئین موجود در آن چهار برابر میزان پروتئینی است که معمولا در شیر گاو یافت می‌شود.

محققان می‌گویند شکل گیری این قابلیت در بدن عنکبوت‌های یادشده ناشی از کمبود‌های غذایی در محیط زندگی آن‌ها بوده و گونه‌های قبلی آن‌ها از چنین توانایی و قابلیتی برخوردار نبوده اند.

شناسایی عنکبوتی که به نوزادش شیر می‌دهد +عکس

عنکبوت یادشده که Toxeus magnus نام دارد، با ایجاد آشیانه‌ای خاص برای نوزادانش آن‌ها را از شیر خود تغذیه می‌کند. این در حالی است که اکثر گونه‌های مختلف عنکبوت‌ها برای رشد نوزادانشان مواد غذایی مختلفی را شکار کرده و در اختیار آن‌ها قرار می‌دهند. این شیر از حفره‌هایی که در درون عضلات شکم عنکبوت‌های مذکور قرار دارد به بیرون تراوش می‌کند.

نکته جالب آنکه مادر می‌تواند این شیر را در قالب قطره‌هایی در داخل آشیانه خود ذخیره کند تا نوزادان در زمان عدم حضور وی نیز برای تغذیه از آن‌ها استفاده کنند.

یافته مهم دیگر آنکه زمانی که دانشمندان مانع از تغذیه برخی نوزادان از شیر عنکبوت مادر شدند، آن‌ها به سرعت مردند که این امر نشاندهنده وابستگی کامل نوزادان به این شیر است و لذا نمی‌توان آن را یک ماده تغذیه‌ای کمکی در نظر گرفت.

نوزادان عنکبوت تا ۲۰ روز به طور کامل به این شیر وابسته هستند و بعد از گذشت ۴۰ روز نیاز آن‌ها به این منبع تغذیه برطرف شده و قادر به رفع نیاز‌های تغذیه‌ای خود به شیوه‌های دیگری هستند.

برچسب ها: تدبیر24 شناسایی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: