آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۱۶۴۳۰
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۸

استقلالی‌ها در دود تمرین کردند!

اعضای تیم فوتبال استقلال در روزی که هوای تهران به اوج آلودگی رسیده تمرینات خود را برای بازی با سپیدرود پیگیری کردند.
تدبیر24»پیش از شروع تمرین شفر شاگردانش ارا برای بازی با سپیدرود توجیه کرد و سپس آن‌ها را در اختیار مربی بدنساز قرار داد.
*فرشید باقری بعد از تست نهایی در تمرین امروز آبی پوشان حاضر شد. این بازیکن با این شرایط مشکلی برای همراهی تیمش در رشت ندارد.
*تمرین امروز شاگردان شفر در شرایطی برگزار شد که بازیکنان مجور شدند در هوای آلوده تمرین کنند.
*الحاجی گرو که روز گذشته به دلیل سرماخوردگی با آبی پوشان تمرین نکرد امروز هم در محل تمرین تیمش حضور نداشت.
*داریوش شجاعیان و محسن کریمی امروز بعد از تمرین با بازیکنان در بخش دیگر با فوم‌رول‌های مخصوص تمرین کردند.
*دروازه‌بان‌های استقلال زیر نظر نامداری تمرین کردند.
*بازیکنان تیم استقلال امروز بعد از گرم کردن بدن‌ها ۴ به ۲ بازی کردند و سپس فوتبال درون تیمی را پشت سر گذاشتند.
 تیم فوتبال استقلال فردا آخرین تمرین خود را قبل از بازی با سپیدرود در تهران برگزار خواهد کرد و آبی پوشان روز جمعه در رشت میهمان شاگردان علی کریمی خواهند بود.
برچسب ها: تدبیر24 تمرین
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: