تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 02
کد خبر: ۱۱۶۴۸
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۵

دانشنامه تهران ‌تدوین می‌شود

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در همایش تجلیل از پژوهشگران، ناشران و مراکز تهران پژوهی گفت: تهران از زمان صفویه تاکنون همواره مهد همدلی و قلب ایران است.
به گزارش تدبیر24 به‌ نقل از روابط‌عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری، احمد مسجدجامعی رئیس شورای اسلامی شهر تهران در همایش تجلیل از پژوهشگران، ناشران و مراکز تهران‌پژوهی که به همت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران برگزار شد، ‌گفت: تهران از زمان صفویه تاکنون همواره مهد همدلی و قلب ایران است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: دانشنامه شمیران تدوین شده و آماده چاپ است و بعد از انتشار آن دانشنامه تهران و ری نیز تدوین می‌شود.

احمد مسجد جامعی افزود: این دانشنامه حاوی اطلاعاتی در زمینه‌های مختلف جمعیتی، جغرافیایی و تاریخی این شهرها خواهد بود.

وی همچنین گفت: مدیریت شهری به تهران‌پژوهی نیاز دارد و پژوهشگران راویان صادقی هستند که نظرهای مردم را طبقه‌بندی و به مدیران ارائه می‌کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران عنوان کرد: تهران در طول تاریخ به علت حضور تبارهای گوناگون مردم، دارای گویش‌های مختلف ایرانی است و از گذشته تاکنون مرکزی برای دوست‌داران اهل بیت (ع) بوده است.

تهران پایتخت فرهنگی و سیاسی است

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران نیز گفت: تهران پایتخت فرهنگی و سیاسی است و همه جریان‌ها از تهران ترویج می‌شوند.

‌برزین ضرغامی اظهار داشت: هر اقدامی در تهران در کوتاه‌ترین فرصت تاثیر خود را بر دورترین نقاط کشور می‌گذارد.

وی ‌افزود: با همکاری ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌های استان تهران از پژوهشگران برتر این شهرستان‌ها نیز تجلیل می‌شود.

‌نخستین نقشه موجود تهران از دوران قاجار به جای مانده است

ناصر تکمیل همایون‌ پژوهشگر حوزه تاریخ نیز در ادامه با اشاره به تاریخ شهر تهران و شهرستان‌های اطراف افزود: پس از انقلاب اسلامی تحول بزرگی در حوزه تهران‌پژوهی ایجاد شد.

محمد رضا سحاب دیگر سخنران این آیین نیز با نمایش نقشه‌های قدیمی تهران خاطرنشان کرد: نخستین نقشه‌های موجود درباره شهر تهران از دوران قاجار به‌جا مانده است.

وی با بیان اینکه نقشه‌های قدیمی پایه‌گذار تهران‌پژوهی است، اظهار داشت: این نقشه‌های در دوران قاجار توسط افسر روسی تهیه شده است.

بر پایه این گزارش، در این همایش از سید عبداله انوار، نعمت‌الله فاضل، سعید رضا عاملی، ناصر تکمیل همایون، محمد حسن سمسار، خانواده دکتر حسین کریمان، اداره کل مطالعات اجتماعی شهرداری تهران، دفتر پژوهش‌های فرهنگی و انتشارات تیسا به‌عنوان پژوهشگران و تهران پژوهان برتر تجلیل شد.

گفتنی است، همزمان با این آیین، کتاب‌های تهران پژوهی، دربردارنده ۲۰۰ عنوان کتاب متعلق به سال‌های ۱۳۱۵ هجری شمسی تاکنون، ۵۰ قطعه عکس از تهران قدیم و حدود ۶۰ طرح پژوهشی درباره تهران به نمایش در آمد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: