مسؤولان ایالت باواریای آلمان اجازهی چاپ مجدد کتاب هیتلر را لغو کردند.
تدبیر24: ایالت باواریای آلمان تصمیم قبلی خود برای تجدید چاپ کتاب «نبرد من» آدولف هیتلر، دیکتاتور نازی را لغو کردند.
به گزارش گاردین، قرار بود این کتاب از سال 2015 و پس از توقیف 70 ساله به همراه با یک نقد پژوهشی برای نخستین بار پس از سقوط رژیم نازی و مرگ هیتلر در آلمان چاپ شود.
در روزهای پایانی جنگ جهانی دوم و و پس خودکشی هیتلر تمام داراییهای وی از جمله حقوق معنوی آثارش به ایالت باواریا تعلق گرفت. طبق قوانین این ایالت، انتشار «نبرد من» برای ۷۰ سال ممنوع اعلام شد که این زمان در اوایل سال ۲۰۱۵ به پایان میرسد.
مقامات ایالت باواریا چند سال پیش تصمیم گرفتند که یک نقد جامع در مورد این کتاب تهیه کنند و قرار بود که «نبرد من» همراه با این نقد جامع مفصل منتشر شود؛ البته خرید و فروش نسخههای قدیمی این کتاب که به قبل از سال ۱۹۴۵ برمیگردد آزاد است و انتشار «نبرد من» در بیشتر کشورهای جهان نیز آزاد است.
هیتلر در سالهای ۱۹۲۳ و ۱۹۲۴ در مدتی که به خاطر اقدام غیرقانونی برای کودتای نافرجام در ایالت باواریا زندانی شده بود، «نبرد من» را نوشت که اولین نسخه آن در سال ۱۹۲۵ منتشر شد که فروش خوبی نداشت، اما از سال ۱۹۳۳ و با به قدرت رسیدن هیتلر و حزب نازی بارها تجدید چاپ شد و حدود ۱۰ میلیون نسخه از آن انتشار یافت.
«آدولف هیتلر» رهبر حزب ملی سوسیالیست کارگران آلمان بود. او بین سالهای 1933 تا 1945 صدراعظم آلمان، و از 1934 به بعد، همزمان در مقام پیشوای رایش بزرگ آلمان حکومت کرد. هیتلر در سال 1920 به حزب نازی پیوست و در سال 1921 به ریاست آن رسید. او در سال 1933 به مقام صدراعظمی رسید و توانست مجموعه ارتشی صنعتی آلمان توانست قوای تحلیل رفتهی این کشور را ترمیم و آن را تبدیل به یکی از قدرتهای برتر اروپا در زمان خود نماید. هیتلر سیاست خارجی خود را با هدف تصرف فضای حیاتی بیشتر دنبال کرد و یکی از دلایل اولیه و عمدهی وقوع جنگ جهانی دوم، تهاجم به لهستان در 1939 توسط او بود که در نتیجه بریتانیا و فرانسه به آلمان اعلام جنگ کردند. جنگی که بین دو قدرت محور و متفقین درگرفت و طی این مدت اروپا و همچنین سایر نقاط دنیا شاهد ویرانیها و تلفات بسیار بودند. اگرچه در عرض سه سال، آلمان و نیروهای محور بیشتر مناطق اروپا، بخشهای بزرگی از آفریقا، شرق آسیا و اقیانوسیه را اشغال کردند، اما نیروهای متفقین از سال 1942 به بعد، از آنان پیشی گرفته و در سال 1945 رایش بزرگ آلمان را از هر سو احاطه کردند. گفته میشود وی در همان سال و در هنگام نبرد برلین، به ضرب گلوله خودکشی کرد