ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۱۶۹۴۸
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۴

وضعیت درمانی بهنام صفوی از زبان پدرش

در روز‌های گذشته خبر بستری شدنِ بهنام صفوی در بیمارستان، هواداران این خواننده را نگران کرده است. صفوی در ماه‌های گذشته درگیر طی کردن مراحل درمانی عارضه‌ی مغزی‌اش بوده است.

تدبیر24»این خواننده از روز چهارشنبه پنجم دی ۱۳۹۷ به دلیل وخامت اوضاع جسمانی‌اش در بخش سی سی یو یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شد.

تازه‌ترین اخبار درباره‌ی اوضاع بهنام صفوی، از زبان پدرش در گفتگوی تلفنی با برنامه‌ی «حالاخورشید» بیان شد.

پدر بهنام صفوی درباره اوضاع پسرش گفت: «بهنام تومور مغزی دارد که یک بار هم توسط پروفسور سمیعی جراحی شد. از پنجم دی ماه بعد از شیمی درمانی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد.
شرایط جسمی‌اش نگران کننده بود، اما خداروشکر با زحمات پزشکان و دعای خیر مردم حال جسمی او بهتر شد.
بهنام هنوز در بخش‌ای سی یو بستری و تحت مداواست
از همه هموطنان و مردم عزیز ایران می‌خواهم برای سلامتی همه بیماران و بهنام و دختر من دعا کنند/ دخترم نیز سال گذشته بعد از بارداری به یک بیماری مبتلا شد که تحت شیمی درمانی قرار گرفت.»

بهنام صفوی مرداد سال ۱۳۹۶ عمل جراحی موفقیت آمیزی در شهر هانوفر آلمان تحت نظارت پرفسور سمیعی داشت.

برچسب ها: تدبیر24 صفوی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: