تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۱۱۷۱۴۰
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۹
وزیر کشور:

خانواده ها نگران سلامت فضای مجازی هستند

وزیر کشور گفت: خانواده‌ها نگران مسائل فضای مجازی هستند؛ بنابراین باید قوانینی تدوین شود که با اتکا به اجرای آن اطمینان از سلامت فضای مجازی در بین مردم حاصل شود.
تدبیر24»عبدالرضا رحمانی فضلی روز یکشنبه در یکصد و دوازدهمین جلسه شورای اجتماعی کشور به منظور ارائه گزارش نتایج پیمایش سلامت اجتماعی و بررسی نیازهای تقنینی حوزه آسیب‌های اجتماعی افزود: در حال حاضر خلاءهای قانونی در فضای مجازی وجود دارد و شاهد آسیب های اجتماعی در مورد بسیاری از مسائل و ولنگاری هایی در حوزه فضای مجازی هستیم که موجب نگرانی خانواده‌ها شده است.
وی ادامه داد: در کنار رفع مشکلات حوزه فضای مجازی باید استفاده از این فضا تقویت شود؛ در زمینه تدوین و تقنین قوانین در فضای مجازی اولویت کار با شورای فضای مجازی است اما اگر لازم باشد شورای اجتماعی هم می‌تواند در این زمینه همکاری داشته باشد.
رحمانی فضلی اضافه کرد: در زمینه تدوین قوانین جامع در کاهش آسیب های اجتماعی می توانیم از تجربیات دنیا و همینطور تجربیات خودمان و کارشناس های این حوزه استفاده کنیم.
وزیر کشور بیان کرد: گاهی شاهدیم که در فضای مجازی عضوگیری هایی در برخی کانال ها انجام می شود و سپس نسبت به آن موضع گرفته می شود؛ برای رفع موارد اینچنینی مکاتباتی را وزارت کشور با شورای فضای مجازی انجام داده است که نخست این شورا تدوین قوانین جامع در حوزه فضای مجازی را داشته باشد و اگر لازم باشد شورای اجتماعی هم در این زمینه می‌تواند فعالیت کند.
رحمانی فضلی در خصوص عنوان دیگر جلسه شورای اجتماعی امروز که ارائه گزارش نتایج پیمایش سلامت اجتماعی کشور بود نیز گفت: نتایج به دست آمده از این پیمایش خوب است و می تواند مورد استفاده دستگاه ها قرار گیرد و بهتر است این گونه مسائل تداوم در اجرا داشته باشد.
وی همچنین تأکید کرد: تقنین در برخی موارد شامل موضوعات اجرایی و در برخی موارد شامل مسائل بودجه ای است؛ قوانین در این خصوص زیاد داریم اما تقنین نداریم انباشت قوانین کاری را انجام نمی دهد.
رحمانی فضلی افزود: باید قانون جامع آسیب های اجتماعی نوشته شود و این قوانین مورد بررسی، ارزیابی و بازنگری قرار گیرد که رویکرد آن مسائل پیشگیرانه از آسیب‌های اجتماعی باشد.
وی اعلام کرد: کمیته ای نیز برای تدوین قانون جامع درنظرگرفته شده است و سپس قوانین تدوین شده به مجلس ارائه می‌شود.

* با خلاء نظارتی در حوزه فضای مجازی روبه رو هستیم
رحمانی فضلی در حاشیه یکصد و دوازدهمین جلسه شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به اینکه آیا راهکاری برای کاهش آسیب های اجتماعی از طریق فضای مجازی وجود دارد یا خیر اظهار داشت: در جلسه مطرح شد و از طرف همه اعضا نیز این موضوع مشترک بود که شرایط فضای مجازی به گونه ای است که هیچگونه نظارت منطقی و هیچ قانونی که رفتار در فضای مجازی را نظارت کند و مجوزهای لازم را دهد، وجود ندارد.
وی ادامه داد: خانواده ها نیز مراجعات بسیاری دارند و نگران فرزندانشان در این فضای باز و غیر مدیریت شده، هستند. در این جلسه مقرر شد که قوانین و مقررات روش ها و شیوه هایی که بتواند تضمین و اطمینان و ثبات بیشتری را در خصوص استفاده از این فضا ایجاد کند، تعیین می شود.
وزیر کشور تصریح کرد: این موضوع از اختیارات و وظایف شورای عالی فضای مجازی است. ما به عنوان شورای اجتماعی پیشنهاد می دهیم که در آنجا این بررسی ها انجام شود در غیر این صورت اگر آنها تمایل داشته باشند، شورای اجتماعی آمادگی دارد با استفاده از نظر کارشناسان، استفاده از روش ها و شیوه هایی که در دنیا اعمال می شود و روش هایی که در کشور ما نیز پیشنهاد شده به یک جمع بندی برسیم تا در نهایت استفاده مطلوب و منطقی از فضای مجازی و دفع مضرات آن حاصل شود.
برچسب ها: تدبیر24 کشور
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: