ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۱۷۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۴

عید فطر به احتمال قوی روز جمعه است

حجت الاسلام موحدنژاد رئیس ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری طی نشست خبری روز سه شنبه 15 مرداد گفت: روز چهارشنبه حدود 150 گروه در سراسر کشور کار استهلال ماه شوال را انجام می دهند و گزارشات خود را به سرعت به ستاد استهلال ارسال می کنند.
رئیس ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری با بیان اینکه احتمال رویت هلال ماه شوال در روز چهارشنبه بسیار ضعیف است، تاکید کرد: پیش بینی کارشناسان ما این است که جمعه روز عید سعید فطر است.

حجت الاسلام موحدنژاد رئیس ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری طی نشست خبری روز سه شنبه 15 مرداد گفت: روز چهارشنبه حدود 150 گروه در سراسر کشور کار استهلال ماه شوال را انجام می دهند و گزارشات خود را به سرعت به ستاد استهلال ارسال می کنند.
 
وی تاکید کرد: پیش بینی کارشناسان ما این است که احتمال رویت هلال ماه در روز چهارشنبه بسیار ضعیف است و انتظار ما این است که جمعه عید سعید فطر باشد و اگر گزارشاتی برخلاف پیش بینی ها به دست ما برسد اطلاع رسانی به مردم شریف صورت خواهد گرفت.
 
حجت الاسلام موحدنژاد تصریح کرد: محاسبات نجومی در خیلی از موارد می تواند معلوم کند هلال قابل رویت هست یا خیر اما در برخی موارد این طور نیست چرا که پیش بینی کارشناسان در رویت ماه نیز متفاوت است بنابراین باید حتما رصد انجام گیرد. رویت هلال هم جنبه ریاضی وهمه جنبه تجربی دارد و بحث رویت هلال در کل دنیا علمی محاسباتی و تجربی است.
 
وی در پاسخ به این سئوال که در باور عمومی این طور عنوان می شود که دو ماه پی در پی ماه نمی تواند 30 روز باشد، گفت: البته بین منجمین از قدیم الایام مشهور این است که تا چهار ماه، ماه می تواند پی در پی 30 روزه باشد و 5 ماه پی در پی امکان ندارد همچنین سه ماه می تواند پی در پی 29 روزه باشد بنابراین این باور عمومی که فقط دو ماه می تواند 30 روزه پشت هم باشد، درست نیست.
 
موحدنژاد در مورد رویت هلال ماه شوال با چشم غیرمسلح گفت: روز چهارشنبه رویت هلال ماه با چشم مسلح و غیرمسلح ضعیف است اما در روز پنجشنبه رویت هلال ماه با چشم غیرمسلح امکان خواهد داشت البته بخش های جنوبی بهتر و بخش های شمالی سخت تر خواهد بود چون شرایط جوی مناسب تری را می طلبد.
 
به گزارش مهر،رئیس ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری در مورد رویت هلال در روز تاکید کرد: ستاد استهلال سعی می کند هلال را در روز نیز رصد کند که اغلب مراجع به غیر از دو مرجع رویت هلال در روز را قبول دارند و رصد هلال در روشنایی روز کار سختی است اما گروه های استهلال به لحاظ پایبندی به مباحث دینی این مسئله را پیگیری خواهند کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: