آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۱۷۵۰۱
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۸

راهکار «گلزار» برای جلوگیری از برندگان تکراری

هاشم رضایت یکی از تهیه کنندگان مسابقه «برنده باش» از تغییر شرایط حضور در برنامه و پیش بینی قوانین جدید برای جلوگیری از تکرار شدن حضور شرکت کنندگان خبر داد.
تدبیر24»رضایت با ارائه توضیحی درباره‌ی شیوه بازی در اپلیکیشن «برنده باش»، گفت: در طراحی اولیه اپلیکیشن مسابقه، پیش بینی لازم برای جلوگیری از شرکت مجدد افراد در برنامه نشده و حضور آزاد بود. اما در برنامه های اخیر شاهد شرکت کننده های تکراری در مسابقه بودیم که این مساله اعتراض مخاطبان را به دنبال داشت.

وی افزود: در جلسه ای که با اسپانسر برنامه داشتیم مقرر شد در اپلیکیشن برنامه تغییراتی ایجاد شود تا از این پس افراد پس از وارد کردن کد ملی امکان شرکت در مسابقه «برنده باش» با اجرای محمدرضا گلزار را داشته باشند و با این کار ضمن جلوگیری از چهره های تکراری، جذابیت برنامه نیز بیشتر خواهد شد.

البته لازم به گفتن است هر شخصی هر چند بار که بخواهد می تواند در مسابقه از طریق اپلیکیشن شرکت کند اما با اصلاح اپلیکشن، تنها یک بار شانس قرار گرفتن جزو هشت نفری که هر هفته در پنجشنبه و جمعه  رودروی آقای گلزار مسابقه می دهند را خواهند داشت.

وی تصریح کرد: این تغییر در اپلیکیشن اکنون اعمال شده اما برنامه هایی با حضور تعدادی شرکت کننده تکراری از سری های قبل ضبط شده و پخش خواهد شد.

وی درباره میزان استقبال از مسابقه «برنده باش» گفت: با توجه به اینکه طبق نظر سنجی ها این مسابقه بهترین مسابقه تلویزیونی و رتبه اول در بین مسابقات از جهت بیننده است، البته ما تهیه کنندگان برنامه دوست داریم که روز به روز برنامه بهتر بشود و مردم بیشتر از آن راضی باشند که تلاشمان در این راه ادامه دارد. «برنده باش» توانسته در مدت پخش خود کمک شایانی به افزایش مطالعه و اطلاعات عمومی مردم کند و آمار ۲ میلیون و ۵۰۰ نفری که تاکنون در این مسابقه شرکت کرده اند، نشان از استقبال مخاطبان از این مسابقه تلویزیونی است. لازم است این نکته را بگویم که برنامه تا زمانی که با استقبال روبرو باشد ادامه دارد.

گفتنی است مسابقه «برنده باش» به تهیه کنندگی هاشم رضایت و حمید رحیمی‌نادی با اجرای محمدرضا گلزار هر هفته پنج شنبه و جمعه بعد از خبر ٢٢ از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

برچسب ها: تدبیر24 گلزار
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: