آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۱۷۵۴۱
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۷

مشکل فنی و مهم بیرانوند

محمد تقوی معتقد است که تنها مشکل علیرضا بیرانوند برای بازی در تیم های اروپایی, ضعف وی در بازی با توپ می باشد

تدبیر24»علیرضا بیرانوند پس از درخشش بی نظیرش در جام جهانی و مهار پنالتی کریستیانو رونالدو، با پرسپولیس هم توانست به فینال آسیا برسد.

فینالی که پرسپولیسی ها مدیون سوپر واکنش های بیرانوند در دیدار های مختلف این تیم بودند. او حالا همچنان مرد شماره یک تیم ملی است و درون دروازه تیم کارلوس کی روش هم می درخشد.

بیرانوند که در بازی مقابل عراق با یکی دو واکنش عالی حکم صدرنشینی تیم ملی را امضا کرد، در مصاف برابر عمان هم با درخشش در دقیقه یک راه صعود تیم ملی به مرحله بعد جام ملت های آسیا را هموار کرد.

راهی که برای خود بیرانوند هم می تواند منجر به تحقق رویای همیشگی اش یعنی رفتن به فوتبال اروپا بشود. رویایی البته در راه واقعی شدنش یک مانع فنی وجود دارد. مانعی که محمد تقوی از آن پرده برداشت.

محمد تقوی کارشناس فوتبال ایران در خصوص بحث پیوستن علی بیرو به یک تیم اروپایی می گوید:

« بازی با پای بیرانوند ضعیف است. الان فوتبال اروپا دروازه بانی می خواهد که بتواند با پا هم بازی کند.اگر بهترین هم باشی در واکنش ها،باید بتوانی با پا پاس بدهی و بازی کنی.البته که قابل حل است ولی در اروپا معمولا کسی را برای یاد دادن نمی آورند بلکه می آورند تا از او استفاده کنند مخصوصا اگر دیگر جوان نباشد و مثلا 25 ، 26 ساله شده باشد.ما حتما باید این موضوع را در فوتبالمان جا بیندازیم که دروازه بان های ما بتوانند با پا کار کنند.چون الان در فوتبال اروپا بازی از عقب شروع می شود و دروازه بان نقشی کلیدی در این امر دارند.بیرانوند اگر این مورد را داشته باشد می تواند در اروپا بازی کند.»


برچسب ها: تدبیر24 بیرانوند
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: