ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 31
کد خبر: ۱۱۷۵۴۹
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۰

بازیگر زنی که در یک روز از فرش به عرش رسید

ملیسا مک‌کارتی در همان روزی که نامزد اسکار بهترین بازیگر زن شد در فهرست نامزدهای تمشک طلایی بدترین بازیگر زن هم قرار گرفت.

تدبیر24»در رویدادی جالب توجه ملیسا مک‌کارتی به فاصله کمی هم نامزد بهترین بازیگر اسکار شد و هم نامزد بدترین بازیگر سال و جایزه تمشک طلایی. هر سال اندکی پیش از اعلام نامزدهای اسکار که بهترین‌های سینما در سال قبل هستند، نامزدهای جایزه تمشک طلایی که به بدترین‌های سینما تعلق می‌گیرد، معرفی می‌شوند.

امسال ملیسا مک‌کارتی هم نامزد تمشک طلایی شد هم جایزه اسکار. این بازیگر که اغلب در آثار کمدی نقش آفرینی می‌کند سال گذشته در کمدی سیاه «کشتار عروسک‌ها» (The Happytime Murders)‌ بازی کرد که هم در نظر منتقدان هم در گیشه یک افتضاح تمام عیار بود.

این فیلم که با بودجه نزدیک به ۵۰ میلیون دلار ساخته شد علیرغم تبلیغات فراوان از همان آغاز اکران با نقد بی‌رحمانه منتقدان روبه‌رو شد و تماشاگران هم روی‌ خوشی به آن نشان ندادند و در نهایت با فروش ۲۷ میلیون دلاری در گیشه ضرر قابل توجهی روی دست سرمایه‌گذاران فیلم گذاشت.

این پایان اخبار بد برای این فیلم نبود و گردانندگان جایزه تمشک طلایی برایش سنگ تمام گذاشتند و در چند رشته نامزد جایزه‌اش کردند. ملیسا مک‌کارتی هم برای بازی در آن نامزد دریافت تمشک طلایی شد.

ناراحتی مک‌کارتی پس از نامزد شدن برای تمشک طلایی زیاد طول نکشید و او خیلی زود خبر نامزد شدن برای اسکار بهترین بازیگر زن را دریافت کرد البته برای بازی در فیلم «می‌توانی مرا ببخشی؟».

بازی درخشان او در درام کمدی تحسین شده «می‌توانی مرا ببخشی؟» چنان چشمگیر بود که نظر اکثر منتقدان سینمایی را به خود جلب کرد. در این فیلم به کارگردانی ماربل هلر نقش مقابل مک‌کارتی را ریچارد ای‌گرنت بازی می‌کند که او هم نامزد دریافت اسکار بهترین بازیگر مرد شده است.


برچسب ها: تدبیر24 بازیگر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: