ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۱۷۵۶۰
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۹

مجریانی که بودند، هستند و خواهند بود

چطور می‌شود برنامه‌ای که کمترین درصد بیننده را دارد سال‌ها پخش شود و چرا یک گزارشگر که سال‌های متمادی روی اعصاب ملت بارفیکس رفته (و می‌رود) همچنان با قدرت به کارش ادامه می‌دهد و هیچ‌کس کاری به او ندارد؟
تدبیر24»کاری به تعدد سلیقه‌ها ندارم؛ یکی از صدای خیابانی خوشش می‌آید، یکی گزارش‌های مزدک را دوست دارد، یکی فقط عادل را می‌پسندد و یکی هم می‌گوید صدای عادل روی اعصاب است (معمولاً خانم‌ها چنین عقیده‌ای دارند!) سؤال اصلی که در ذهن مخاطبان برنامه‌های ورزشی تلویزیونی مانده، اما این است که آیا مدیران محترم صدا و سیما حجم شدید انتقادات از بعضی مجریان و گزارشگران را می‌خوانند و اصلاً در جریان نارضایتی‌ها هستند؟ تلویزیون ایران دولتی است و قاعدتاً باید برای مردم و رضایت آن‌ها برنامه پخش کند. مثلاً برنامه‌هایی، چون ۹۰، خندوانه، دورهمی، حالا خورشید و... تا حد بسیاری رضایت مردم را جلب کرده‌اند و طبعاً مجریان آن‌ها کارشان در مجموع خوب بوده که دیده شده‌اند و اکثر سلیقه‌ها را به خود جب کرده‌اند، اما واقعاً چطور می‌شود برنامه‌ای که کمترین درصد بیننده را دارد سال‌ها پخش شود و چرا یک گزارشگر که سال‌های متمادی روی اعصاب ملت بارفیکس رفته (و می‌رود) همچنان با قدرت به کارش ادامه می‌دهد و هیچ‌کس کاری به او ندارد؟
به راستی متر و ملاک مدیران تلویزیون چیست؟ آیا یک نفر با هر سلیقه‌ای که فقط خودش می‌پسندد، هر چه دل تنگش خواست می‌تواند بگوید و باز هم باشد؟ عمر یک صندلی گزارشگری یا مجری‌گری در تلویزیون چقدر است و میزان رضایت مردم چقدر در نگاه و تصمیمات مسئولان تأثیر دارد؟ این‌طور که ما استنباط می‌کنیم بعضی‌ها گارانتی دارند و هر قدر سوتی بدهند و حرکات عجیب انجام بدهند باز هم هستند و کسی با آن‌ها برخورد نمی‌کند و حتی تذکری هم در کار نیست البته شاید خود مسئولان هم از یکسری گزارشگران و مجریان راضی نیستند، ولی به دلیل رودربایستی یا هر معذوریت دیگری نمی‌خواهند به آن‌ها دست بزنند.
برچسب ها: تدبیر24 مجریان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: