وی با بیان اینکه ابتدا بنا بود روزنامه اعتمادملی در نخستین روز از دی ماه سال ۱۳۸۴ منتشر شود، گفت: سرانجام به دلیل برخی مسائلی که آن زمان وجود داشت این روزنامه از اوایل بهمن ماه سال ۸۴ فعالیت خود را آغاز کرد و تا سال ۸۸ به فعالیت خود ادامه داد.
عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملی با بیان اینکه روزنامه اعتمادملی در زمان انتشار یکی از محبوب ترین روزنامه های کشور بود، گفت: این را بر اساس آمار فروش و نظرسنجی ها می گویم چرا که در آن زمان استقبال زیادی از این روزنامه می شد.
حق شناس با تاکید بر اینکه روزنامه اعتمادملی همواره اصول حرفه ای را سرلوحه کار خود قرار داده بود، خاطرنشان کرد: مشی روزنامه به گونه ای بود که علیرغم رویکرد انتقادی و توجه به اصل حق مردم برای دانستن، هیچگاه نتوانست کوچکترین دستاویزی برای حمله و توقیف به مخالفان بدهد و سرانجام نیز سعید مرتضوی در آخرین روزهای حضور خود در دادستانی تهران با حکمی عجیب و برای پیشگیری از وقوع جرم این روزنامه را توقیف موقت کرد!
مدیر مسئول روزنامه اعتمادملی با اشاره به پیگیری های حقوقی برای رفع توقیف این روزنامه گفت: سرانجام پس از حدود ۱۰ سال با پیگیری های وکیل توانمند روزنامه اعتمادملی جناب آقای جلیلیان، حکم روزنامه اعتماد ملي که به دليل نشر نامه منتسب به شیخ مهدی كروبي خطاب به رئيس مجلس خبرگان رهبري در ارتباط با بازداشتگاه غير قانوني كهريزك توقيف موقت ده ساله ومحكوم شده بود نقض شد.
حق شناس افزود: ما امیدواریم که با طی مراحل قانونی ، دیگر موانع پیش روی انتشار این روزنامه نیز برداشته شده و روزنامه اعتمادملی دوباره منتشر شود.
در ادامه این مراسم، برخی از روزنامه نگاران به شرح خاطراتی از حضور خود در تحریریه روزنامه اعتمادملی پرداختند.
جشن سیزدهمین ساگرد انتشار اولین شماره روزنامه اعتمادملی پنجشنبه شب به میزبانی محمدجوادحق شناس، مدیرمسئول روزنامه و عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملی و با حضور سیدمحمدعلی افشانی، سیدابراهیم امینی، محمدجلیلیان، حجت نظری، فاطمه کلانتری، مهران فرجی و زهرا امینی از اعضای شورای مرکزی حزب اعتمادملی و عباس عبدی، محمدعلی ابطحی، محمدقوچانی، حسن رسولی، مجید فراهانی، شهربانو امانی، سهیل محمودی، علی اعطا، غلامعلی رجایی، جواد اطاعت، پوریا سوری و شماری از خبرنگاران و اعضای تحریریه روزنامه اعتمادملی برگزار شد.
پایان پیام