ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۱۷۵۸۶
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۹

عوامل تشدیدکننده اضطراب را بشناسید

در حالی که مضطرب بودن در برخی شرایط تجربه‌ای عادی به حساب می‌آید، افرادی هستند که در برابر عوامل تشدید کننده آن آسیب‌پذیرتر هستند.
تدبیر24» از جمله عواملی که در تشدید علائم اضطراب موثر هستند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مصرف مواد الکی و کافئین: درحالی که مصرف مواد الکلی خاصیت آرام بخشی موقت دارد، می‌تواند فرد را به مصرف آن معتاد کند. علاوه بر این، بررسی‌ها نشان می‌دهد درافرادی که دچار اضطراب اجتماعی هستند مصرف این مواد موجب تشدید علائم آن می‌شود.

همچنین در مورد کافئین به افراد توصیه می‌شود در صورتی که اضطراب‌شان با مصرف آن تشدید می‌شود از خوردن مواد حاوی کافئین خودداری کنند. همچنین زیاده‌روی در مصرف این ماده محرک در برخی افراد با عصبانیت و بی‌قراری همراه است.

نداشتن خواب کافی: خواب ناکافی نیز می‌تواند مکانیزمی از مغز و بخش‌هایی از آن را فعال کند که باعث می‌شود فرد نسبت به اضطراب حساس شود. این بخش‌های مغز از فرآیندهای احساسی و کنترل آن حمایت می‌کند. بزرگسالان به حداقل هفت تا هشت ساعت خواب در شبانه‌روز نیاز دارند. بررسی‌ها نشان می‌دهد افرادی که ذاتا نگران و مضطرب هستند بیشترین آسیب را از کمبود خواب متحمل می‌شوند.       

کناره‌گیری یا خود انتقادی: رفتارهایی همچون کناره‌گیری و دوری از موقعیت‌های اجتماعی می‌تواند تا به طور موقت فرد را آرام سازد، اما در طولانی مدت احساس اضطراب را در فرد افزایش داده و مانع از آن می‌شود تا فرد با ترس‌های خود مواجه شود.  

اختصاص زمان زیادی از روز به کار با اینترنت: بررسی‌ها نشان می‌دهد چک کردن ایمیل‌های کاری یا انجام هرگونه فعالیت مربوط به وظایف کاری با افزایش سطح استرس مرتبط است. همچنین استفاده از شبکه‌های اجتماعی و پیگیری اخبار می‌تواند تاثیر مشابه را بر سلامت روان فرد داشته باشد.

انتهای پیام

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: