آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۱۸۱۴۹
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۵

پوشش بد و حرکت جنجالی نوازنده زن در جشنواره فجر + عکس

سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به‌صورت رسمی از 24 تا 30 بهمن در حال برگزاری است. این جشنواره نیز با حاشیه هایی همراه است
تدبیر24»مراسم سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به‌صورت رسمی از 24 تا 30 بهمن در حال برگزاری است. در این مراسم هنرمندانی از کشورهای مختلف از جمله لهستان، دانمارک و اسلوونی حضور دارند.

جشنواره موسیقی فجر هرساله هم‌ زمان با گرامی داشت پیروزی انقلاب برگزار می‌ گردند و مراسمی برای تجمع هنرمندان از سراسر کشور محسوب می‌ شود. در این جشنواره هنرمندان موسیقی شناسایی می ‌شوند و از فعالیت‌ های هنری هنرمندان حمایت می شود و بهترین های موسیقی معرفی می شوند. این جشنواره موسیقی هم بی حاشیه نماند. در پنجمین روز از جشنواره موسیقی فجر حضور یک بانوی نوازنده ایرلندی حسابی خبرساز شد. ماریا دوالا نوازنده ایرلندی است که برای اجرای تکنوازی پیانو در تالار وحدت حضور یافت. وی با لباس متفاوت خود سوژه عکاسان شد.

حجاب نامتعارف و دست دادن ماری دوالا بانوی نوازنده ایرلندی با یکی از آقایان روی سن تالار رودکی حواشی زیادی ایجاد کرده است. در ادامه عکس هایی از حجاب متفاوت وی را مشاهده می کنید:

اجرای تکنوازی پیانو توسط ماریا دوالا بانوی ایرلندی در تالار وحدت

هنرمندان زیادی در زمینه موسیقی و هنر در این جشنواره بین‌ المللی حضور دارند که حواشی هم به دنبال داشته است.
یکی از عکاسان جشنواره موسیقی با استوری کردن عکس های ماریا دوالا اذعان داشت که آن شب حس و حال 50 سال پیش تالار وحدت را داشته است!


برچسب ها: پوشش تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: