اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۱۱۸۲۷۰
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۷

بهترین خبر ممکن برای استقلال و پرسپولیس

لغو اردوی تیم ملی به نفع استقلال و پرسپولیس شده است چرا که این تیم ها مجبور بودند بازی های فشرده ای را برگزار کنند

تدبیر24»باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال با درخواست رسمی از سازمان لیگ خواستار تغییر برنامه بازی‌های‌شان در لیگ برتر شده‌اند. با توجه به اینکه این دو تیم به خاطر حضور در لیگ قهرمانان با برنامه فشرده‌ای برای بازی‌های خود در لیگ برتر مواجه شده‌اند، هر دو درخواست داده‌اند در صورت ممکن بازی‌های‌شان در لیگ در روز‌های دیگری برگزار شود.

البته ذوب‌آهن هم با توجه به آسیایی شدنش  مشابه این درخواست را از سازمان لیگ داشته است.

در چنین شرایطی سازمان لیگ فقط در یک صورت می‌تواند برنامه یکی دو بازی نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان را تغییر دهد. اگر اردوی تیم ملی در فروردین ماه تشکیل نشود آن وقت این امر ممکن خواهد بود. با توجه به همین مسئله سازمان لیگ از مهدی تاج پیگیر این مسئله شده است.

از آنجا هنوز سرمربی تیم ملی مشخص نیست امکان اینکه اردوی تیم ملی در فروردین ماه برگزار نشود زیاد است و در آن صورت سرخابی به خواسته خود خواهند رسید که طبق آخرین اخبار منتشر شده اردوی تیم ملی در فروردین ماه لغو شده است.

برچسب ها: تدبیر24 استقلال
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: