اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۱۱۸۳۰۵
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۹

کتک خوردن خانم بازیگر از معلمان

شب گذشته برنامه «شب گشت» در شبکه دو میزبان سوگل طهماسبی بازیگر تلویزیون بود که صحبت های جالبی را در این برنامه مطرح کرد. محمد سلوکی مجری شب گشت در بخشی از این برنامه درباره مهمترین علایق وی پرسید.
تدبیر24»سوگل طهماسبی بازیگر سریال «بچه مهندس» در این برنامه از علاقه بسیار زیاد به یادگیری زبان انگلیسی گفت و اینکه چرا تا امروز نتوانسته به آن دست پیدا کند.

او در این باره گفت: «دوست دارم زبان انگلیسی را خیلی خوب یاد بگیرم.  اما فوبیا دارم چون معلم زبانم زده تو گوشم. متاسفانه در دوران مدرسه به دلیل نمره‌ای که در دیکته زبان گرفته بودم این اتفاق افتاد.»

برچسب ها: تدبیر24 بازیگر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: