آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۱۸۴۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۱

جزئیات جلسه مجمع تشخیص مصلحت

تدوین سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی امروز در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام پیگیری و با تصویب دو بند باقیمانده، تدوین این سیاست‌ها در قالب ۲۲ بند پایان یافت.
به گزارش تدبیر24 به نقل از تسنیم، تدوین سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی امروز در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام پیگیری شد و با تصویب دو بند باقی‌مانده، تدوین این سیاست‌ها در قالب 22 بند پایان یافت که برای تأیید نهایی، خدمت رهبر معظم انقلاب اسلامی تقدیم خواهد شد.

در این جلسه که به ریاست آیت‌ الله هاشمی رفسنجانی تشکیل شد و علاوه‌ بر اکثریت اعضا، وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز حضور داشت، با رأی اکثریت اعضا، دولت مکلف شد برای تحقق سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، هماهنگ‌ سازی و بسیج پویای همه امکانات، اقدامات لازم را به عمل آورد.

همچنین مقرر شد، صرفه‌جویی در هزینه‌های عمومی کشور با تأکید بر تحول اساسی در ساختارها و کوچک‌ سازی دولت، بازنگری در نظام بازنشستگی و ساماندهی صندوق‌های بازنشستگی بر اساس اصول حرفه‌ای، حذف دستگاه‌های موازی غیرضرور و هزینه‌های زاید انجام شود.

در ادامه این جلسه، طرح رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران مصوبه مجلس شورای اسلامی که به دلیل ایراد شورای نگهبان به عنوان موضوع اختلافی به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شده است، در دستور جلسه قرار گرفت که به دلیل طولانی شدن مباحث، تصمیم‌گیری در این خصوص به جلسات آینده مجمع موکول شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: