ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۱۸۴۷۷
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۶

برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم پوشاک، کیف و کفش

نمایشگاه عرضه مستقیم پوشاک، ملزومات حجاب و کیف و کفش از سوی بانوان کارآفرین و با هدف حمایت از کالای ایرانی ، از ۱۷ اسفند ماه در تهران گشایش یافته است.
تدبیر24»زینب دولتی، مجری برگزاری این نمایشگاه افزود: این نخستین رویدادی است که تحت عنوان نمایشگاه عرضه مستقیم کالای ایرانی پوشاک در راستای حمایت از کالای ایران و محصولات عفاف و حجاب شکل گرفته است.

وی افزود: ۷۰ گروه در این دوره از نمایشگاه برای عرضه محصولات ایرانی در راستای عفاف و حجاب حضور دارند و محصولات مربوط به عفاف و حجاب شامل چادر، مانتو، انواع ملزومات حجاب و کیف و کفش در این نمایشگاه محصولات عرضه شده با حداقل ۲۰ درصد تخفیف ارایه می شود.
دولتی اظهار داشت: طرح تعویض چادر نو با کهنه با حداقل هزینه، از دیگر مزیت های رقابتی این نمایشگاه است.

همچنین اسدالله سلیمانی، مدیرعامل انجمن حجاب و عفاف در این باره گفت: تولید محصولات حجاب و مدیریت آن، جزیره‌ای است و متأسفانه تولید‌کنندگان محصولات حجاب در غربت کامل‌اند. در کشوری که ۲۳۰ هزار شهید دارد، ۱۰۰ میلیون دلار هم به ارز چادر اختصاص نداده‌اند در حالی که به اقلام دیگر، ۱۸ میلیارد دلار اختصاص داده‌اند.

وی تاکید کرد: صنعت پوشاک ما در ظاهر، صنف دارد اما بیشتر با نظر دولتی‌ها اداره می شود لذا با این شرایط معلوم است که پیشرفتی حاصل نمی‌شود. تنها اگر دو یا سه سال در زمینه حجاب و عفاف، تمرکز شود، سود و اشتغال زیادی نصیب کشور می‌شود.

نخستین کارگاه مد و لباس با موضوع عفاف و حجاب با حمایت اتحادیه تشکل‌های قرآنی کل کشور و انجمن تولید کنندگان محصولات عفاف و حجاب و کتاب ملی مد و لباس از ۱۷ تا ۲۰ اسفند از ساعت ۱۰ تا ۲۱ در اتوبان ارتش، بلوار نیرو زمینی، سالن سروناز آماده پذیرایی از بازدید کنندگان است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: