ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۱۱۸۵۰۶
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۵

سران منافقین در نشست حقوق بشر ژنو +عکس

حضور اعضای رده بالای سازمان منافقین در پنل تخصصی شورای حقوق بشر سازمان ملل که درباره جریان فتح الله گولن در ترکیه است نکته جالب توجه این دوره از نشست‌های ژنو بود.

تدبیر24»چهلمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو سوئیس در حال برگزاری است.

یکی از پنل‌های این نشست اختصاص به سخنرانی اعضای جریان گولن داشته که در آن نسبت به رفتار دولت ترکیه با روزنامه نگاران و اعضای این جریان سخنرانی‌هایی صورت گرفته و اعتراض خود را اعلام کردند.

حضور سران منافقین در نشست حقوق بشر ژنو +عکس

فریده کریمی (روسری قرمز) مسئول میدانی نفرات سازمان در پنل سخنرانی اعضای جریان گولن

نکته جالب در این بین، حضور اعضای رده بالای سازمان تروریستی منافقین است که گویا در پی ارتباط گیری با جریان تروریستی فتح الله گولن هستند.

حضور سران منافقین در نشست حقوق بشر ژنو +عکس

فریده کریمی در شبکه تلویزیونی سازمان منافقین

حضور سران منافقین در نشست حقوق بشر ژنو +عکس

فریده کریمی در کنار مریم رجوی سرکرده سازمان

سازمان تروریستی منافقین پس از سقوط صدام و روی کار آمدن حکومت مردمی در عراق، مجبور به ترک این کشور شده و در آلبانی مستقر شد. با این وجود آن‌ها به دنبال یافتن حامیانی منطقه‌ای برای خود هستند و ارتباطاتی را در همین راستا با مقامات عربستان سعودی گرفته‌اند.

به نظر می‌رسد که دامنه فعالیت آن‌ها گسترده شده و مخالفان و توطئه گران در کشور‌های مختلف منطقه را نیز در بر می‌گیرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: