ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 11
کد خبر: ۱۱۸۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۲

آیا احمدی‌نژاد استقلالی است؟

آیا فرضیه استقلالی‌بودن محمود احمدی‌نژاد صحت دارد؟
تدبیر24»روزنامه شرق نوشت: «زمانی که محمود احمدی‌نژاد سکاندار دولت ایران بود، شایعات زیادی مطرح شد که او طرفدار استقلال است؛ این را ابتدا هاشم بیگ‌زاده، مدافع استقلالی و ملی‌پوش وقت تیم ملی لو داد.

احمدی‌نژاد که در تمرینات تیم ملی شرکت می‌کرد، نشان داده بود که طرفدار استقلال است. این ادعا را بعدها کریم باقری هم مطرح کرد. او هم در تمرینات تیم ملی پی برده بود که احمدی‌نژاد استقلالی است.

با این حال یکی از اتفاقات جالب بعد از پیروزی استقلال مقابل السد قطر و صعود به مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا، پیامی است که عبدالرضا داوری منتشر کرده است. مدیرمسئول سابق روزنامه شهروند که از نزدیکان احمدی‌نژاد محسوب می‌شود، با انتشار عکسی از رئیس‌جمهوری سابق در کنار فرهاد مجیدی، پیروزی استقلال را به او تبریک گفته است.

صحبت‌های رویانیان، مدیرعامل سابق پرسپولیس و صحبت‌های علی فتح‌الله‌زاده، مدیرعامل سابق استقلال، هم تأییدکننده فرضیه استقلالی‌بودن محمود احمدی‌نژاد است.»
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: