ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۱۸۵۵
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۷

همدان در تولید دارو ورود می‌یابد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان بر ورود به حوزه تولید دارو در استان توسط پژوهشگران تاکید کرد
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا،منطقه همدان، دکتر "سعید بشیریان" روز شنبه 30 آذر ماه سال جاری در مراسم اختتامیه هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر استان اظهار کرد: در امر داروسازی با همکاری دانشکده شیمی دانشگاه بوعلی سینا شرایط و برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده تا بتوانیم تولید دارو داشته باشیم و در صورت خروجی مثبت تولید به انبوه برسانیم.

وی افزود: امر پژوهش از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و تمامی دانشجویان، اساتید و کارکنان باید در امر پژوهش ورود یابند چراکه گروهی از اساتید و اعضاء ‌هیات علمی در زمینه پژوهش خوب کار می‌کنند اما برخی دیگر که 80 درصد اساتید و اعضاء هیات علمی را تشکیل می‌دهند باید به سمت امور پژوهشی تشویق شوند و از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در خود استفاده کنند.

بشیریان خاطرنشان کرد: برخی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی توانایی انجام امور پژوهشی را دارند که بیشتر مورد حمایت قرار خواهند گرفت تا بتوانند در حوزه پژوهش پیشرفت کنند.

وی تصریح کرد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی در حوزه نشر مقالات عملکرد خوبی داشته اما در مورد چاپ کتاب باید بیشتر کار کنیم چراکه در حال حاضر تنها 17 کتاب در حوزه امور پژوهشی به چاپ رسیده و با توجه به ظرفیت‌های موجود در اساتید می‌توان این رقم را به طور چشمگیر افزایش داد.

وی افزود: شاخص‌های انتخاب پژوهشگران مشخص بوده و هر یک از پژوهشگران که قابلیت انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر را داشتند از فیلترهای زیادی عبور کردند.

بشیریان تصریح کرد: در حوزه تحقیقات باید از حرف به عمل برسیم و تقویت مراکز تحقیقاتی را در عمل ارتقاء دهیم.

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: