ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 31
کد خبر: ۱۱۸۵۹۹
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۲

غذاهای بین‌راهی ارزان قیمت نخورید

‌یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی گفت: توصیه می‌شود مسافرین از غذاهای بین‌راهی ارزان‌قیمتی که قیمت معقولی ندارند، استفاده نکنند.
تدبیر24»دکتر ابراهیم فلاحی اظهار کرد: به شهروندانی که قصد مسافرت دارند توصیه می‌شود که مواد غذایی موردنیاز خود را با خود ببرند ‌تا کمتر از غذاهای بین‌راهی استفاده کنند.

 وی ادامه داد: چنانچه افرادی مجبورند در مسافرت از غذاهای بین‌راهی استفاده کنند باید به سابقه رستوران کیفیت غذا و قیمت آن توجه داشته باشند.
 
فلاحی بیان کرد: توجه به قیمت غذا بسیار مهم است و توصیه می‌شود از غذاهای ارزان‌قیمت استفاده نکنند چراکه غذایی که قیمت معقولی نداشته باشد، حتماً مشکل دارد.
 
این متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی تصریح کرد: مسافرین در انتخاب غذا نیز باید دقت زیادی داشته باشند و از غذاهایی که نمک چربی کمتری دارند، استفاده شود.
 
وی افزود: مصرف غذای رستوران‌ها از فست فودی‌ها بهتر است چراکه تنوع غذایی بیشتری دارد.
 
عضو هیات علی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: در غذاهای فست فودی‌ها پنیر پیتزا که دارای چربی زیادی استفاده می‌شود؛ همچنین نمک زیاد در آن‌ها وجود دارد، ‌خود عامل چاقی خواهد بود.
 
فلاحی گفت: مسافرین باید در مصرف سبزیجات و سالاد در رستوران‌ها دقت لازم را داشته باشند که موازین بهداشتی در شستشو و تهیه آن‌ها رعایت شده باشد.
 
‌این متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی گفت: نیاز است در سفر از آب‌های بسته‌بندی‌شده (آب معدنی) استفاده شود و چنانچه افراد در جایی قرار دارند که دسترسی به آب بسته‌بندی‌شده ندارند، بهتر از آبی که روان بوده و سرچشمه آن مشخص است استفاده کنند.
 
وی اضافه کرد: چنانچه این افراد مجبورند از آب رودخانه استفاده کنند توصیه اکید می‌شود که آن آب را بجوشانند و پس از سرد شدن آن اقدام به مصرف کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: