آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۱۸۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۵

تشکر ظریف از کویت در تماس تلفنی با وزیر خارجه این کشور

وزیر خارجه ایران در گفت‌وگویی تلفنی با وزیر خارجه کویت از کمک های بشردوستانه این کشور به سیل زدگان ایران تقدیر و تشکر کرد.
تدبیر24»محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران با صباح خالد الحمد الصباح، همتای کویتی خود تلفنی گفت‌وگو کرد و در رابطه با روابط دوجانبه و مسائل مشترک و آخرین تحولات منطقه و جهان تبادل نظر کرده‌اند.

محمد جواد ظریف در این تماس از سوی دولت و ملت ایران از امیر، دولت و ملت کویت به خاطر اقدام بشردوستانه و حمایت از سیل‌زدگان تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش ایسنا، سفارت کویت در تهران روز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای از ارسال دومین محموله کمک‌های انسان دوستانه دولت کویت به سیل زدگان ایرانی خبر داد و تاکید کرد "کمک‌های بزرگ‌تر" در راه است.

در این بیانیه آمده است: ظهر امروز یکشنبه دومین هواپیمایی کویتی حامل کمک‌های انسان دوستانه این کشور برای سیل زدگان وارد ایران شد، این کمک‌ها به وزن ۴۰ تن شامل مواد غذایی است.

در این بیانیه همچنین با اشاره به محموله اول کمک‌های کویت آمده است: جمعیت هلال احمر کویت، امروز متعهد به تحویل کالاهای زیر به هلال احمر ایران به عنوان اولین مرحله از کمک‌های خود شد:

۱- هزار خیمه ۱۲ متری

۲- دو هزار سبد مواد غذایی یک ماهه برای هر خانوار

۳- دو هزار پتو

۴- صد دستگاه پمپاژ آب

در پایان این بیانیه آمده است: برای موفقیت این امر مهم انسان دوستانه، دولت کویت تمامی اطلاعات گردآوری شده از سوی جمعیت هلال احمر کویت با همکاری جمعیت هلال احمر ایران را بررسی خواهد کرد و از طریق پل هوایی امداد رسانی ایجاد شده بین دو کشور، کمک‌های بزرگ‌تری را برای سیل زدگان ایرانی ارسال خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: