ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۱۸۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۵

تشکر ظریف از کویت در تماس تلفنی با وزیر خارجه این کشور

وزیر خارجه ایران در گفت‌وگویی تلفنی با وزیر خارجه کویت از کمک های بشردوستانه این کشور به سیل زدگان ایران تقدیر و تشکر کرد.
تدبیر24»محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران با صباح خالد الحمد الصباح، همتای کویتی خود تلفنی گفت‌وگو کرد و در رابطه با روابط دوجانبه و مسائل مشترک و آخرین تحولات منطقه و جهان تبادل نظر کرده‌اند.

محمد جواد ظریف در این تماس از سوی دولت و ملت ایران از امیر، دولت و ملت کویت به خاطر اقدام بشردوستانه و حمایت از سیل‌زدگان تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش ایسنا، سفارت کویت در تهران روز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای از ارسال دومین محموله کمک‌های انسان دوستانه دولت کویت به سیل زدگان ایرانی خبر داد و تاکید کرد "کمک‌های بزرگ‌تر" در راه است.

در این بیانیه آمده است: ظهر امروز یکشنبه دومین هواپیمایی کویتی حامل کمک‌های انسان دوستانه این کشور برای سیل زدگان وارد ایران شد، این کمک‌ها به وزن ۴۰ تن شامل مواد غذایی است.

در این بیانیه همچنین با اشاره به محموله اول کمک‌های کویت آمده است: جمعیت هلال احمر کویت، امروز متعهد به تحویل کالاهای زیر به هلال احمر ایران به عنوان اولین مرحله از کمک‌های خود شد:

۱- هزار خیمه ۱۲ متری

۲- دو هزار سبد مواد غذایی یک ماهه برای هر خانوار

۳- دو هزار پتو

۴- صد دستگاه پمپاژ آب

در پایان این بیانیه آمده است: برای موفقیت این امر مهم انسان دوستانه، دولت کویت تمامی اطلاعات گردآوری شده از سوی جمعیت هلال احمر کویت با همکاری جمعیت هلال احمر ایران را بررسی خواهد کرد و از طریق پل هوایی امداد رسانی ایجاد شده بین دو کشور، کمک‌های بزرگ‌تری را برای سیل زدگان ایرانی ارسال خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: