ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۱۸۶۹۰
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۶

کاهش قیمت کله پاچه به دنبال واردات دام زنده

اسفندماه سال گذشته دام زنده برای کنترل و کاهش قیمت در بازار گوشت به کشور وارد شد که به گفته رئیس اتحادیه طباخان، کشتار دام زنده در کشور و عرضه آلایش آن همچون کله و پاچه، کاهش قیمت این محصول را به همراه داشته است.
تدبیر24»سال گذشته به واسطه نوسانات نرخ ارز به ویژه دلار، قیمت بسیاری از محصولات به خصوص محصولات خوراکی روند صعودی به خود گرفت. از این محصولات می‌توان به گوشت، مرغ، چای، سیب‌زمینی، کاهو و پیاز اشاره کرد که با افزایش قیمت و کاهش عرضه، دیگر بازارهای مرتبط تحت تأثیر قرار گرفت که از این بازارها می‌توان به بازار دل، جگر، قلوه و کله پاچه اشاره کرد.

با افزایش قیمت گوشت و کاهش کشتار دام در سال ۹۷ قیمت کله و پاچه در بازار افزایش قابل توجهی به خود گرفت.

در این رابطه حسین رواسی - رئیس اتحادیه طباخان و کله‌پزان - به ایسنا گفت: سال گذشته کمبود کشتار دام گوسفندی و واردات گوشت بدون آلایش کمبود کله پاچه را در بازار رقم زده و عاملی شد تا در سال ۹۷ افزایش قیمت قابل توجهی به ثبت برسد.

وی یادآور شد: فعالیت در صنف طباخان دارای نرخ مصوب نیست و نرخ به صورت رقابتی و با توجه به قیمت خرید کله و پاچه از سوی واحدهای صنفی تعیین می‌شود و این در حالی است که سال گذشته در پی افزایش قیمت، حجم فروش به شدت کاهش یافت ولی هزینه‌های جاری واحدهای صنفی روند صعودی به خود گرفته است.

رواسی با بیان این‌که از حدود یک سال گذشته ۱۵ تا ۲۰ درصد اعضای رسمی از این صنف خارج شده‌اند، اظهار کرد: دام‌های زنده‌ای که در اسفندماه به کشور وارد شد در استان‌های مختلف کشتار می‌شوند و قسمتی از کله و پاچه به صورت تمیز شده و بسته‌بندی به شهر تهران وارد می‌شود که واردات دام زنده و عرضه کله پاچه آن اندکی از رشد قیمت در سال گذشته را خنثی کرده و افت قیمت‌ها را به دنبال داشته است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: