ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 30
کد خبر: ۱۱۸۷۲۳
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۵

ظریف: اقدام احمقانه آمریکایی‌ها کشور ما را متحدتر کرد

وزیر خارجه کشورمان گفت: اقدام احمقانه آمریکایی‌ها درباره سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خوشبختانه باعث اتحاد بیشتر ما در کشور شده است.
تدبیر24»محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان در حاشیه دیدار با فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: امروز به دیدار فرماندهان سپاه آمدیم تا در کنار برادرانمان مانند سابق حضور جدی داشته باشیم و خوشبختانه این اقدام احمقانه امریکایی‌ها باعث شد اتحاد و همدلی در کشور ما بیش از پیش شود.

وی افزود: این اقدام خنده دار و مضحک امریکایی‌ها نشانگر استیصال سیاست‌های آن‌ها در منطقه است، زیرا سپاه در همه اتفاقاتی که در منطقه افتاد، در حمایت از مظلومان پیشقدم شد و همین موضوع باعث شد تا سیاستمداران امریکا گوششان در اختیار عده‌ای قلیلی از ضدانقلاب باشد که مدام در گوش آن‌ها وزوز می‌کنند که امریکا توانایی مقابله با ایران را دارد در حالیکه خود آن‌ها هم می‌دانند که اقتدار و عزت سپاه باعث اتحاد و همدلی ایرانیان است.

وزیر خارجه گفت: این اقدام احمقانه امریکا بازتاب‌های خوبی داشته است و همانطور که شاهد بودیم دیروز بسیاری از مسئولان کشورمان از رئیس جمهور گرفته تا نمایندگان مجلس و همه مسئولان کشوری و لشکری با سپاه همراه و همگام شدند و حتی شاهد بودیم که یک شبکه ماهواره‌ای هم با اعلام یک نظرسنجی سیاستش شکست خورد و آن طور که آن‌ها نشان دادند بیش از ۸۶ درصد مردم مخالف اقدام امریکایی‌ها در قبال سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بودند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: