آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
دوشنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 27
کد خبر: ۱۱۸۷۴۲
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۶

تعرفه‌های جدید گمرکی اعلام شد

گمرک ایران طبق مصوبه هیات وزیران، تغییر، اصلاح و حذف ۵۲۸ ردیف تعرفه گمرکی در سال جاری را اعلام و ابلاغ کرد.

تدبیر24» مجموع حقوق گمرکی و سود بازرگانی ۵۲۸ ردیف تعرفه همراه با حذف، ایجاد، اصلاح شرح ردیف تعرفه و مندرجات فصول کتاب مقررات صادرات و واردات به شرح جداول پیوست که تأیید شده به مهر دفتر هیأت دولت است تعیین می‌شود.

با اعمال این اصلاحات، مجموع جداول پیوست آئین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات با رعایت ماده (۱۱) آئین نامه یاد شده از اول فروردین ماه ۱۳۹۸ قابل اجرا است.

بر اساس این گزارش، طبق جداول مرتبط با اصلاح و تعیین میزان حقوق گمرکی و سود بازرگانی برای سال جاری هر مسافر می‌تواند تا سقف ۲۴ مترمربع فرش دستباف و تا سقف ۴۰ متر مربع گلیم دستباف به همراه خود از کشور خارج کند و محدودیتی از نظر تعداد قطعات فرش و گلیم همراه مسافر در سقف متراژ مذکور وجود ندارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: