ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۱۸۷۶۱
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۹

اولین واکسن زندگی را بشناسید

یک کارشناس مامایی در خراسان جنوبی گفت: شیر مادر حاوی آنتی بادی‌هایی است که به نوزاد کمک می‌کنند تا در برابر ویروس‌ها و باکتری‌ها مقاوم باشد و از طرفی احتمال ابتلا به آسم یا آلرژی در نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند، کمتر است.
تدبیر24»فرشته درایتی اظهار کرد: شیر مادر منبع ایده‌آل از نظر تغذیه برای نوزاد است.

وی با بیان اینکه بیشترین مقدار از ویتامین، پروتئین، چربی و آنچه مورد نیاز نوزاد است در شیر مادر وجود دارد، افزود: از نظر جذب نیز بهترین تغذیه برای نوزاد است.

این کارشناس مامایی بیان کرد: شیر مادر حاوی آنتی بادی‌هایی است که به نوزاد کمک می‌کنند تا در برابر ویروس‌ها و باکتری‌ها مقاوم باشد و از طرفی احتمال ابتلاء به آسم یا آلرژی در نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند کمتر است.

درایتی ادامه داد: در مطالعات مشخص شده که تغذیه با شیر مادر دوران‌های بعدی در زندگی کودک می‌تواند با هوش بالاتری همراه باشد.

وی افزود: از طرفی تغذیه با شیر مادر امکان ارتباط پوست به پوست و تماس چشمی بین مادر و نوزاد را برقرار می‌کند و معمولاً نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می‌شوند، رشد و نمو به بهتری دارند.

این کارشناس مامایی بیان کرد: مشاهده شده که احتمال ابتلاء به دیابت چاقی و احتمال ابتلاء به سرطان‌ها ممکن است در نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می‌شوند، کمتر باشد اما این موارد نیاز به بررسی‌ها و مطالعات علمی بیشتر دارد.

درایتی با بیان اینکه تغذیه نوزاد با شیر مادر، برای مادر نیز مفید است، تصریح کرد: تغذیه با شیر مادر می‌تواند سبب کاهش وزن سریع‌تر به دنبال زایمان در مادران شود.

وی اظهار کرد: از سویی دیگر با آزاد شدن هورمون اکسی توسین که به انقباضات رحم کمک می‌کند، رحم با سرعت بیشتری به اندازه اولیه برخواهد گشت و احتمال خونریزی‌های بعد از زایمان کمتر می‌شود.

این کارشناس مامایی یادآور شد: مادرانی که نوزاد خود را از شیر خود تغذیه می‌کنند، با احتمال کمتری از سرطان تخمدان مواجه هستند و ممکن است احتمال پوکی استخوان نیز کمتر باشد که این موارد نیز حتمی نیست و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.

درایتی خاطرنشان کرد: امید است با اهتمام بیشتر مادران به تغذیه نوزاد خود با شیر مادر، سلامتی مادر و کودک تضمین شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: